Coś czuję, że każdy będzie miał inną koszulkę
Koszulki porterowe 200x
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
firmie koszulkowej już zapowiedziałem że mają zacząć się modlić i okopywać.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMam nadzieję, że tą zagadkę rozwikła tobie ZybsiaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykJeju chyba Medalik chciałeś napisać
Masz rację Gosiu! MEDALIK DO RAPORTU!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMasz rację Gosiu! MEDALIK DO RAPORTU!!!
Dam ja Wam Medaliki! Krzyżaki jedne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelTak. Otóż Zbyś wiele mi różnych rzeczy mówił, ale co nieco Mu się pomieszało. A o Krzyżakach słyszałam, i owszem: że atakują po nocach . Nie było mnie niestety w pobliżu...a powinnam właściwie być.
Dam ja Wam Medaliki! Krzyżaki jedne!Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel(...)A o Krzyżakach słyszałam, i owszem: że atakują po nocach . Nie było mnie niestety w pobliżu...a powinnam właściwie być.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelTak. Otóż Zbyś wiele mi różnych rzeczy mówił, ale co nieco Mu się pomieszało. A o Krzyżakach słyszałam, i owszem: że atakują po nocach . Nie było mnie niestety w pobliżu...a powinnam właściwie być.
Ach te Medaliki
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Po kolei to tak będzie : widziałam jak Art nie żył! ...w moim własnym domu, obok Arta nie żyła Czarna Wdowa.
Dalej: żal mi bardzo, że mnie nie było (ponoć miłe te Krzyżaki - Zbyś opowiadał ), ale z gwizdaniem medalikowym to jak miałabym sobie radzić? ja chyba nie wiem, o co chodzi...
A na koniec: bardzo lubię zjadać paprykarz, bardzo...
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Art'cie czy mógłbyś wyjaśnić skąd się wzięła ta Zielona Góra ze swoim "ciemnym porterem"?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmi też się nie chce
W zwykłych sklepach ciuchowych damskie koszulki mają zawsze jakieś wzory i nie nadają się na naniesienie dodatkowego elementu graficznego.
A może się mylę i jakaś forumowa dama mnie oświeci?
Comment
-
Comment