wiedziałem że tak będzie. ale i tak dziwię się że dopiero teraz.
Koszulki porterowe 200x
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTwiedziałem że tak będzie. ale i tak dziwię się że dopiero teraz.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beciktzn jak?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTskoro kompas nie, to może ster będzie lepszy - chociaż Crizz ma chyba jakiś uraz do marynarzy
Comment
-
-
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaDyskusja o tym co to jest porter bałtycki już była i zdaje się, że sam w niej aktywnie uczestniczyłeś
Z tego co pamiętam to była, że uczestniczyłem też, ale nie pamiętam aby 3 powyższe portery były określone jako bałtyckie, a jeśli takimi nie są (moim zdaniem nie), to koszulki będą wprowadzać w błąd
Porter bałtycki to styl, nie region.
No chyba że walnąłem babola.
Mam dziś lenia i nawet nie chce mi sie przeszukiwać całego "porterowego" wątkuLast edited by becik; 2006-10-11, 14:23.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Tył wreszcie jest fajny.
To ja chcę koszulkę w wersji full wypas - z przodu krzyżak, z tyłu koło sterowe, a na lewym rękawie znaczek browar.bizu i "Maximus vulgarus".
Mogę ostatecznie nawet dopłacić nieco do tego wypasubigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron(...) a na lewym rękawie znaczek browar.bizu i "Maximus vulgarus".(...)Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
A ktoś w ogóle pił tego portera, czy znany jest tylko ze słyszenia?
Nazwa swoją drogą kretyńska, ciemny porter... tak jakby mógł być jasny
Na stronie www.haust.pl w menu stoi Porter a nie Ciemny Porter, ja też nie słyszałem nigdy żeby kelnerzy proponowali Ciemnego Portera ... Więc upewniłbym się jeszcze co do tej nazwy, ja mogę to zweryfikować najwcześniej za 1,5 tygodnia, ale nie mam pewności czy mi się uda tam zajrzeć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007No właśnie. Czy przewidziana jest możliwość dodania loga i ksywki?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
ps. potem jeszcze usunę kółka i samogłoskiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaA nie prościej usunąć koszulki a wzór wypalać ogniem na skórze??Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykPewnie prościej. Rozumiem, że jako trep masz dojścia do jakiegoś zaplecza, gdzie takowe wzory się wykonujeŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
Comment