Wujek WES pewnie byłby za
Koszulki porterowe 200x
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosTo będą inne niż czarne?
faktycznie będzie można sobie wybrać dowolny kolor pod warunkiem że będzie czarny
niby jest to oczywiste, przynajmniej ja wiem jaki sobie wybiorę , ale skoro istnieje możliwość wyboru to zakładam że część osób z tej możliwości skorzysta, nie mam nic przeciwko- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
To ja bym chciał ciemne bordo, wpadające w bardzo ciemny brąz, a wszelkie nadruki jasnobeżowebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironTo ja bym chciał ciemne bordo, wpadające w bardzo ciemny brąz, a wszelkie nadruki jasnobeżowe- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja chętnie za friko poreklamuję Browar Ciechanów, kupiłbym kilka jakiś fajnych koszulek np z logiem Ciechanowa takim jak na koszulkach zlotowych, ale bez żadnych innych napisów reklamowych, no chyba , że jakieś fajne hasło ogólne. Tym bardziej , że ze sklepu z mojej ulicy nie wiem dlaczego właśnie znikneły Ciechany.Last edited by emes; 2005-10-25, 17:21.
Comment
-
-
no to może warto się zgłosić do Ciechanowa w tej sprawie. Przecież nie będę wyręczał naszych kochanych polskich browarów z robienia koszulek- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTno to może warto się zgłosić do Ciechanowa w tej sprawie. Przecież nie będę wyręczał naszych kochanych polskich browarów z robienia koszulek
Comment
-
-
Ja optowałbym za wzorem bez konkretnego browaru/portera, za to z jakimś ogólnym hasłem w stylu "lud pragnie ciemnicy" . I żeby nick pod pachę nie wchodziłWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyJ . I żeby nick pod pachę nie wchodziłTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisCzyżby tak kiedyś powiedział (w sprawie aut) założyciel firmy samochodowej FORD?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A ja proponuję nazwy wszystkich ś.p. porterów III Rzeczpospolitej. Same nazwy, choć czcionkami kojarzącymi się z danymi markami. I oczywiście kolor podwójnie czarny...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment