A może by na plecach po prostu wymienić (zwyczajną czcionką) browary, które warzą portera. Chyba nie byłoby to jakoś szczególnie trudne, a browary nie miałyby nic przeciwko. Byłoby to swoistą nagrodą dla nich, za to że im się chce.
Koszulki porterowe 200x
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyJa optowałbym za wzorem bez konkretnego browaru/portera, za to z jakimś ogólnym hasłem w stylu "lud pragnie ciemnicy" . I żeby nick pod pachę nie wchodził
Poza tym dzisiaj śniło mi się (nie bujam), że śmigam w ciemnej koszulce z jasnobeżowymi wstawkami. Koszulka typu polo, nadruki piwne. Mażenia.......MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMażenia......(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Szkoda, liczyłem jednak na koszulkę z konkretnym Porterem ...
Co do sponsoringu, który robilibyśmy darmowo jakiemuś browarowi, to może zaprocentowałoby takie wydarzenie sponsorowaniem nas przez ów browar w przyszłości, a tak koszulka ogólna wydaje mi się nijaka ("pszeniczna" też mi się nie podobała ). Poczekajmy jednak na myśl przewodnią koszulki i jakiś wzór rysunkowy - może nie będzie tak źle.
Comment
-
-
Darmowo czy nie darmowo trzeba mieć zgodę właściciela na piśmie na wykorzystanie jego własności...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A może jakiś konkurs na hasło, chyba że jest już ustalone.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
"Zaraz będzie ciemno"- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
"Zamknij się"bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Hasło z przodu, odzew z tyłu...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyNo i co z tymi koszulkami ? Jakoś temat ucichł niepokojąco.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
na razie w ramach przygotowań - proszę przemywać klatkę piersiową porterem
"niedługo" będzie wiadomo co i jak. faktycznie czas tak szybko ucieka że nawet jak sobie to z dużym wyprzedzeniem zaplanowałem, wszystko się sypie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
[QUOTE=ART]proszę przemywać klatkę piersiową porterem
QUOTE]
Rozumiem, że przemywać należy wyłącznie "od środka".
Ja na szczęście nie jestem typem południowca i moja klata nie jest bujnie porośnięta ale niektórzy mogliby mieć później problemy z rozczesywaniem gdyby przyszło im do głowy lać portera wprost na klatę
Comment
-
Comment