Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Koszulki porterowe 200x
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nie łoźcie się. To nie dla nas. Stawsky cały nakład wykupił.
Piszemy petyscję?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuA co słychać w sprawie koszulek porterowych?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darkoA kiedy?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darkoKilka dni minęło i...
Niestety obawiam się że będzie tak jak z kuflami, wiele osób mi mendziło że wezmą na 100%, że to, że tamto, a jak przyszło co do czego to zebrało się niewielu chętnych na zakup. W tym przypadku na pewno będzie zaordynowana przedpłata. Ale to i tak dopiero jak wydumam jakiś sensowny projekt i wrzucę to wszystko do sklepu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
projekt prawie wydumany, jakąś zajawkę może już w ciągu nadchodzących godzin dorzucę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
można zacząć się pastwić. w jakimś drobnym zakresie przewiduję oczywiście jeszcze poprawki. jak przejdzie pierwsza burza nad projektem, to zamieszczę pozostałe informacje.
pierwszy plik to taka rebusowa nieco popozycja na klatę - jeden kolor:
(oczywiście bez tego szarawego browar.bizu)
drugi plik to propozycja "ideowa" na plecy - jeden kolor:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A czy ustalony jest już kolor tych koszulek? Może czarny?
Logo na klatę jest ciekawe i mi się podoba, ale jest niełatwe do rozszyfrowania. Nie wiem czy o to chodzi
Tekst na tył jest ok. Można się ew. zastanowić nad: Pij/Pijcie Porter/Portera.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonA czy ustalony jest już kolor tych koszulek? Może czarny?
Raczej pasuje tylko czarny ,no może jeszcze jakiś ciemny brązLast edited by supersklep; 2006-10-09, 08:11.
Comment
-
-
kolory koszulek będą tylko ciemne czarny, ciemnozielony, oliwkowobrązowy, granatowy. nad tyłem jeszcze się poważnie zastanawiam z tego samego powodu co podał Żą.
Brakuje mi weny, mam chyba zapArTcie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment