Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Koszulki porterowe 200x
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
koszulki Browar.biz
Będąc w maju 2006 na warsztatach piwowarskich we Wrocławiu, zauważyłem, że kilku forumowiczów ma koszulki Browar.biz ze swoim nickiem. Czy będzie można kiedyś jeszcze zamówić i kupić taką koszulkę?rowarek esoła
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomcio83Będąc w maju 2006 na warsztatach piwowarskich we Wrocławiu, zauważyłem, że kilku forumowiczów ma koszulki Browar.biz ze swoim nickiem. Czy będzie można kiedyś jeszcze zamówić i kupić taką koszulkę?
Chciałabym tym razem sobie taką sprawić.
Comment
-
-
damskie są przewidziane tylko jeśli ktoś mi dostarczy wcześniej taką koszulkę. Niestety zawsze były największe problemy z damskimi i załatwianie 5 koszulek zajmuje mi 10 razy więcej czasu niż 100 standardowych...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Tył bardzo dobry ale przód absolutnie nie będzie rozumiany - no chyba, że wezmą nas za pogan albo skinówTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizzProponuję tył dać na przód i wystarczy. Ten rebus wygląda jak znak tajnego bractwa.
I o to chodzi
Przód mi się bardzo podoba, a tył jest taki... niedopracowanybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment