A może by na plecach po prostu wymienić (zwyczajną czcionką) browary, które warzą portera. Chyba nie byłoby to jakoś szczególnie trudne, a browary nie miałyby nic przeciwko. Byłoby to swoistą nagrodą dla nich, za to że im się chce.
Ostatnia zmiana dokonana przez Pinio74; 2005-10-26, 06:09.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Ja optowałbym za wzorem bez konkretnego browaru/portera, za to z jakimś ogólnym hasłem w stylu "lud pragnie ciemnicy" . I żeby nick pod pachę nie wchodził
Podsunąłeś mi myśl Wujciu. Chętnie nosiłbym koszulkę z napisem w stylu "Ciemnogrodzianin pragnie portera" .
Poza tym dzisiaj śniło mi się (nie bujam), że śmigam w ciemnej koszulce z jasnobeżowymi wstawkami. Koszulka typu polo, nadruki piwne. Mażenia.......
Szkoda, liczyłem jednak na koszulkę z konkretnym Porterem ...
Co do sponsoringu, który robilibyśmy darmowo jakiemuś browarowi, to może zaprocentowałoby takie wydarzenie sponsorowaniem nas przez ów browar w przyszłości, a tak koszulka ogólna wydaje mi się nijaka ("pszeniczna" też mi się nie podobała ). Poczekajmy jednak na myśl przewodnią koszulki i jakiś wzór rysunkowy - może nie będzie tak źle.
No i co z tymi koszulkami ? Jakoś temat ucichł niepokojąco.
Podejrzewam, że Art miał ostatnio jakieś większe zadanie przy naszym forum do wykonania, który teraz trzeba doszlifować. Takie dodatki z jego punktu widzenia nie są najważniejsze. Należy uzbroić się w cierpliwość i parę beczek piwa. Zastrzegam, że jest to moje prywatne zdanie, które może się diametralnie różnić od oficjalnej wersji Arta.
Rozumiem, że przemywać należy wyłącznie "od środka".
Ja na szczęście nie jestem typem południowca i moja klata nie jest bujnie porośnięta ale niektórzy mogliby mieć później problemy z rozczesywaniem gdyby przyszło im do głowy lać portera wprost na klatę
Oj, bo zaraz zacznę fantazjować. Jakoś dotychczas na to nie wpadłem i nie próbowałem pić portera wprost z "klaty" mojej żony
A może być całkiem miło. Takie "dwa w jednym", miło i pożytecznie (pożywnie).
trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby
Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
Browar restauracyjny poza pełnym turystycznego zgiełku centrum Malmö.
Mieści się w zabytkowej kamienicy, jednak wnętrze znacznie mniej zabytkowe.
Jest tak trochę w stylu amerykańskim, duży miszmasz na wielkiej powierzchni, gdzie centralnym punktem jest olbrzymi bar, za którym jest...
Mam na zbyciu kilkanaście koszulek browarnianych. Koszulki nieużywane. Cena 10 zł sztuka - browary polskie, 15 zł sztuka browary zagraniczne. koszt wysyłki wg cennika poczty polskiej.
Do kompletu fartuszek kasztelana 5 zł. Kontakt na priv....
Kolejne spotkanie porterowe już w tym roku. Odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby Formuła podobna, jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze ze sobą w teczkę jakiegoś portera, albo i parę i pijemy Porter może być komercyjny, a może być domowy, może...
Comment