Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Koszulki porterowe 200x
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyOj, bo zaraz zacznę fantazjować. Jakoś dotychczas na to nie wpadłem i nie próbowałem pić portera wprost z "klaty" mojej żony
A może być całkiem miło. Takie "dwa w jednym", miło i pożytecznie (pożywnie).
(mam nadzieję, że żona się nie pogniewa z tego żartu )Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNo faktycznie picie portera z klaty Twojej żony.....hmmm
(mam nadzieję, że żona się nie pogniewa z tego żartu )
Wnioskuję aby jednak każdy pozostał przy swojej własnej żonie
Chyba, że ktoś się chce powymieniać ale ja dziękuję, nie skorzystam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyWnioskuję aby jednak każdy pozostał przy swojej własnej żonie
Chyba, że ktoś się chce powymieniać ale ja dziękuję, nie skorzystam.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoySiedzi i czeka.
Comment
-
-
No tak! Kazałeś ludziom smarować klaty porterem, bidaki posłuchały i leżą gdzieś posklejane. Masz w temacie spokuj i możesz się zająć "dzierganiem tych koszulek" Bardzo podstępny plan. A tak poza tym to co w sprawie słychać? No to Twoje , oczywiście porterem.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
dojrzewanie ważna sprawa. Art ciągle też tego czasu potrzebuje :/- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
się zdarza.
człowiek założy sobie że wreszcie coś zrobi jak trzeba a tu klops, po prostu nie zdążę przed świętami z realizacją.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Właśnie, przed którymi świętami? Czyżbyś mówił tak pesymistycznie już o świętach kwietniowych? Zważ, że mnie w noc sylwestrową złodzieje zabrali z szafy wszystkie koszulki (te z browaru też), została tylko jedna, która zresztą jest na mnie za mała i chodzi w niej mój syn.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
Comment