Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Koszulki porterowe 200x
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Przód jest fajny. Ale ja optuję za tym, by Zythum miał jeszcze pod rebusem 14/88 i zamiast slasza błyskawicęSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
jeśli ktoś jakiegoś nadruku nie będzie chciał, to będzie też taka opcja do wyboru, nie zamierzam z nikogo robić krzyżaka po dobroci jak będzie zapotrzebowanie na koszulki bez nadruków, z urwanym rękawem czy np. lekko lub mocno znoszonych przez admina, też cos się da zaradzić.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
byncie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A czy ja mogem dostać różową wersję?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Jacy Krzyżacy, Panowie?. Teraz nastąpi mały wykład : otóż krzyż wpisany w koło jest przedchrześcijańskim symbolem światła i słońca. Używały go zarówno ludy azjatyckie, jak i Germanie, dla których dodatkowo był symbolem cyklu rocznego i odradzania się życia. Ten Artowski krzyż podpada mi jeszcze trochę pod krzyż jerozolimski, ze względu na poszerzone u podstaw ramiona - no, cóż - nosili go na swoich płaszczach templariusze, niech będzie, że niedaleko do Krzyżaków . Niech mi tylko Twórca nie mówi, że wcale nie miał tego na myśli.... Ja jeszcze później Twórcy napiszę, co te wszystkie literki znaczą w projekcie.
Comment
-
-
Przód jest ciekawy i przyciągający uwagę. Choć z drugiej strony trudny do odszyfrowania, ale i to ma swoje plusy. Każdemu kto zapyta co to za znaczek, na długo w głowie pozostanie słowo PORTER."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelJacy Krzyżacy, Panowie?. Teraz nastąpi mały wykład : otóż krzyż wpisany w koło jest przedchrześcijańskim symbolem światła i słońca. Używały go zarówno ludy azjatyckie, jak i Germanie, dla których dodatkowo był symbolem cyklu rocznego i odradzania się życia. Ten Artowski krzyż podpada mi jeszcze trochę pod krzyż jerozolimski, ze względu na poszerzone u podstaw ramiona - no, cóż - nosili go na swoich płaszczach templariusze, niech będzie, że niedaleko do Krzyżaków .
Koszulki nie widziałem ale musi być ciekawa szkoda, że zamiast krzyża nie ma na niej orła Bielika tak kojarzonego ze Słowińskim Parkiem Narodowym.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2podobnie jest z pewnym pozdrowieniem i innym krzyżem ale to już inna historia ...
Koszulki nie widziałem ale musi być ciekawa szkoda, że zamiast krzyża nie ma na niej orła Bielika tak kojarzonego ze Słowińskim Parkiem Narodowym.Last edited by JAckson; 2006-10-10, 07:28.MM961
4:-)
Comment
-
Comment