Chyba koncerny też podchodzą do porterów w taki rebusowy sposób, bo ciężko te piwa znaleźć w ich ofercie
Żywiec ma przez cały rok, zaś inne niechaj warzą przynajmniej na zime i pokocham wszystkie koncerny bo przy porterze i jasnym możliwych jest wiele piwnych kombinacji , przynajmniej wzrokowych np.:
- rżnięte
- rżnięte mieszane
- ( ... )
podobnie jest z pewnym pozdrowieniem i innym krzyżem ale to już inna historia ...
Jednakże nie doszukałam się motywów krzyża gamma w koncepcji Arta. Dodam tylko, że i ten krzyż, i ten sposób pozdrawiania wywodzą się z różnych kultur.
A w sprawie koszulki, to zgadzam się z ero- prezesem ( - nie gniewaj się Wasze ), do takiego przodu nie pasuje taki tył.
Mi też wydaje się, że te dwie strony do siebie nie za bardzo pasują. Jak dla mnie przód jest fajny, a z tyłu to co wymyślił ktoś wcześniej w tym temacie (nie wiem, może nawet ja), tzn. lista wszystkich browarów warzących jeszcze portery w Polsce.
- na froncie będzie do wyboru:
a) krzyżak
lub
b) standardowe logo browarbizu + ewentualny nick
- na plecach będzie mocno zmodyfikowany projekt z hasłem podobnym do ww. propozycji na rysunku, z uwzględnieniem Piniowej opinii tzn. sugestii
urwanie rękawa dla Marka, zapiekany Bielik w czarnym piwie i inne pomysły są oczywiście także bardzo poważnie brane pod uwagę.
ponadto będzie mozliwość domówienia koszulek z poprzednich edycji łącznie z tajnym domówieniem prawiejakpiwnej koszulki ż********* (ale tylko w rozmiarach S-XXL - może ktoś kto miał zapotrzebowanie na XXXXXXLkę to już nieco schudł ).
ponadto będzie mozliwość domówienia koszulek z poprzednich edycji łącznie z tajnym domówieniem prawiejakpiwnej koszulki ż********* (ale tylko w rozmiarach S-XXL - może ktoś kto miał zapotrzebowanie na XXXXXXLkę to już nieco schudł ).
- na froncie będzie do wyboru:
a) krzyżak
lub
b) standardowe logo browarbizu + ewentualny nick
- na plecach będzie mocno zmodyfikowany projekt z hasłem podobnym do ww. propozycji na rysunku, z uwzględnieniem Piniowej opinii tzn. sugestii
urwanie rękawa dla Marka, zapiekany Bielik w czarnym piwie i inne pomysły są oczywiście także bardzo poważnie brane pod uwagę.
A damskie bez problemów będą?
Bo ja nie lubię po sklepach chodzić i nie chce mi się szukać damskiej koszulki, która będzie pasowała do wizji ARTysty.
Comment