Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
Gdy coś nie działa po aktualizacji - zajrzyj najpierw tu
Collapse
X
-
Jak jest teraz z dodawaniem linków stron w dziale Katalog?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
na razie nijak, bo twór katalogowy czeka na reorganizację i przebudowę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTna razie nijak, bo twór katalogowy czeka na reorganizację i przebudowęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Czy coś się stało z browarem? Wcześniej zawsze mogłEm wybrać stronę w temacie na forum. Teraz widzę tylko sam temat i po kliknieciu, rzuca mnie na pierwszą jego stronęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Czy coś się stało z browarem? Wcześniej zawsze mogłEm wybrać stronę w temacie na forum. Teraz widzę tylko sam temat i po kliknieciu, rzuca mnie na pierwszą jego stronęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Czy coś się stało z browarem? Wcześniej zawsze mogłEm wybrać stronę w temacie na forum. Teraz widzę tylko sam temat i po kliknieciu, rzuca mnie na pierwszą jego stronęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
jak zwykle proszę łopatologicznie opisać co się dzieje gdzie się dzieje itp. szczegóły są mile widziane. zresztą ten temat to już jakby trochę nieodpowiedni do zgłaszania aktualnych problemów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Mam dostęp do tematu ale nie do konkretnych jego stron. Tak samo z IE jak i Mozilla Firefox. Tylko z kompa w pracy... ale też nie zawsze. Bo czasem jest OK.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Dostaję mnóstwo powiadomień o nowych postach.
Nie dotyczy to od kilku dni JEDNEGO tematu (choć nic przy nim nie majstrowałem): Browarniana Liga Typerów - Piłkarzyki 2005/2006 .Nr tematu 51910Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Przkekaz Adama jasny, przekaz Ahumby niejasny, przekaz Żąleną powtórzony.
proszę nie zgłaszać w tym temacie problemów z działaniem serwisu. macie cały dział do dyspozycji i przycisk załóż nowy temat.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment