Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darco112
Gdy coś nie działa po aktualizacji - zajrzyj najpierw tu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darco112Firefox 1.0.7. Przypadkiem przeciągnąłem . Mordki ani żadne inne guziki formatowania nie działają.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzU mnie ,też są nieaktywne ,o czym napomknąłem w pewnym poście ,którego można odczytac wchodząc tylko w odpowiedni temat .
Opowiedzi stanęły na 10.37 -a już przecież kilka doszło w różnych działach (w tym i ten mój)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksw wyszukiwaniu złożonym po wybraniu np.piwa pokazuje sie komunikat że nie posiadam uprawnień mordki działają
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artW tym momencie {2005.11.16 - 9.50} nie działa:
- dodawanie do galerii i kolekcjonerstwa
- wyszukiwarka (pozaforumowa)
- dodawanie ocen piw- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARThm, nie mogę go znaleźć. możesz proszę umieszczać zgłoszenia problemów tutaj? przy tylu sprawach do poprawy trudno mi znaleźć czas żeby czytać jeszcze wszystkie wątki gdzie mogłeś się odezwać w tej sprawie...Last edited by Pogoniarz; 2005-11-16, 14:08.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehousePrzy otwieraniu nowej PW w nowym oknie zamiast wiadomości wyskakuje komunikat z błędem. Nie powiem jaki, bo za szybko zamknąłem...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNastapiło nieporozumienie.Ja tylko w typerach ligowych zasygnalizowałem nieaktywne mordki i w tym temacie napisałem ,że tak jest .Ot tyle.Mordki dalej nie działają (mordka )
(Oczywiście ową operację należy wykonać mając załadowany Browar.biz w okienku przeglądarki)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTok, a czy zrobiłeś tak ja pisałem w pierwszym poście?
(Oczywiście ową operację należy wykonać mając załadowany Browar.biz w okienku przeglądarki)Last edited by Pogoniarz; 2005-11-16, 14:30.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakU mienia to samo.
Jeżeli wejdę w jakiś post i wyjdę to on znika mi zupełnie. (bez znaczenia czy coś napisałem czy nie). Pojawia się dopiero wtedy gdy ktoś coś w nim napisze.
P.S. Tak naprzykład jest z tym postem którego odnalazłem wchodząc do piero poprzez działy browar.biz.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Comment