Gdy coś nie działa po aktualizacji - zajrzyj najpierw tu

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kalifat
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.10
    • 1168

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak
    Czyli:
    Jeżeli wejdę w jakiś post i wyjdę to on znika mi zupełnie. (bez znaczenia czy coś napisałem czy nie). Pojawia się dopiero wtedy gdy ktoś coś w nim napisze.

P.S. Tak naprzykład jest z tym postem którego odnalazłem wchodząc do piero poprzez działy browar.biz.
    I właśnie to jest trochę bez sensu.
    Nie zawsze można chcieć udzielić się w jakimś temacie od razu.
    Przykładowo przeglądam sobie zasoby zmian od ostatniej wizyty, a dopiero potem chcę coś w którymś napisać. Pykam zatem 'N!'-kę i już .. go nie widzę. Więc muszę szukać wątku w forum samodzielnie.
    Może powinna być jakaś opcja na dole ekranu nowych postów np. 'nie pokazuj ponownie odczytanych wątków'
    bla bla bla

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23928

po co mają być wyświetlane tematy w zestawieniu, które już zostały odczytane? Zakładam że czytacie co zameszczacie...
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• kalifat
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.10
        • 1168

Gorsze jest to, że jak coś się napisze to to też znika z listy.

W efekcie trudniejsze jest edytowanie własnego postu (chyba większość użytkowników z tego korzysta(ła))

z edycji: choć idea edycji uproszczonej jest OK
        Last edited by kalifat; 2005-11-16, 15:39. Powód: próba edycji
        bla bla bla

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

Założyłam nowy temat http://www.browar.biz/forum/showthre...152#post519152

No i:-nie wyświetla mi się na liście nowych postów. Czy to dlatego, że to JA go założyłam, czyli niejako już odczytałam, a inni go widzą jko najnowszy post? Jakoś nie chce mi się wierzyć, bo nie ma wyświetleń tego tematu, a jest dość interesujący

Dwa: wpisując tego posta chciałam użyć "dodanie odnośnika/linku" i udało mi się, ale zniknęła opcja wstawiania słów zamiennych (a link pod nimi ukryty).
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Pogoniarz
            † 1971-2015 Piwosz w Raju
            • 2003.02
            • 7971

Ja też dodałem i nie widać go na liscie nowych postów .Dopiero w odpowiednim dziale znalezłem swój post.

Prawie jak Piwo
            SZCZECIN

Comment

• JAckson
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🍼🍼
              • 2004.05
              • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
              Założyłam nowy temat http://www.browar.biz/forum/showthre...152#post519152

No i:-nie wyświetla mi się na liście nowych postów. Czy to dlatego, że to JA go założyłam, czyli niejako już odczytałam, a inni go widzą jko najnowszy post? Jakoś nie chce mi się wierzyć, bo nie ma wyświetleń tego tematu, a jest dość interesujący

Dwa: wpisując tego posta chciałam użyć "dodanie odnośnika/linku" i udało mi się, ale zniknęła opcja wstawiania słów zamiennych (a link pod nimi ukryty).
              Spoko, ja widziałem jako nowy temat Nawet się miałem wpisać ale się waham

Po wpisaniu swojego posta i kliknięciu wyślij można go oglądać i edytować. Po naciśnięciu 'N' nie wyświetli się w nowych postach.
              Generalnie jest to usprawnienie, ale nie zawsze
              MM961
              4:-)

Comment

• darko
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.06
                • 2078

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                patrz post nr 1 a szczególnie to co pogrubione. daj znać czy to rozwiąze problem. Dotyczy to wszelkich zgłoszeń związanych z JS - między innymi problemów z edytorem wiadomości.
                Pomogło. Gdy za pierwszym razem wcieskałem Ctrl+F5 miałem włączoną blokadę skryptów.
                Przy ładowaniu załączników wyskakuje guzik z obco brzmiącą nazwą "Załadowan".

Comment

• Twilight_Alehouse
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2004.06
                  • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darco112
                  A tam obcą. Toż to piękna staropolszczyzna

Comment

• żąleną
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.01
                    • 13239

Jak fajnie, ja bym tak zostawił.

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darco112
                      Pomogło. Gdy za pierwszym razem wcieskałem Ctrl+F5 miałem włączoną blokadę skryptów.
                      no bo reszta jest z drugiej strony g-uzika

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• darko
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.06
                        • 2078

Dodaj pasek przewijania guzika

Comment

• R_F
                          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                          • 2003.11
                          • 159

Najnowsze posty, ale tylko na forum a pozostałe działy ??? mam nadzieję, że reszta zakładek dołączy obok lupki ;-]

Comment

• becik
                            Generał Wszelkich Fermentacji
                            🍼🍼
                            • 2002.07
                            • 14999

I dodawanie do kolekcjnerstwa jak nie działało tak nie działa.....jest znany jakiś przybliżony czas?
                            Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23928

dołączy, za dużo błędów jednak się wkradło przy dokładniejszych oględzinach podczas aktualizacji, dlatego teraz tych spraw nie ma. Dodawanie do galerii i kolekcjonerstwa dzisiaj jeszcze powinno być na chodzie (na chodzie, nie w Nachodzie ).

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23928

dodawanie do galerii oraz do kolekcjonerstwa znowu jest na chodzie.

Comment

Przetwarzanie...
                                X