U mnie też wylogowuje jak trochę dłużej nie działam na browarze.
Gdy coś nie działa po aktualizacji - zajrzyj najpierw tu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoDrogi ARTcie!
Czy coś się wyjaśni w kwestii jak wyżej?
Zaczyna mnie to stresować...
Twoje pytania dot. Browaru i komentarze dot. spraw poruszanych w tym dziale, propozycje usprawnień, zmian, etc.
przy sprawach z logowaniem proszę też dodawać info o jaką przeglądarkę chodzi (nazwa i wersja) oraz przydałoby mi się wiedzieć czy przyjmuje owa przeglądarka pliki cookie/ciasteczka (trzeba zerknąć w ustawienia) czy też ma tą opcję zablokowaną.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTw nocy poprawiając jedną usterkę - powstała inna.
A żeby czasem coś na temat napisać - wciąż nie dostaję powiadomień o nowych odpowiedziach w wątkach.Last edited by żąleną; 2005-11-22, 16:15.
Comment
-
-
a ktoś w nich faktycznie odpowiedział? bo ja na ten przykład dostaję info o nowych sprawach w tym temacie. Tyle że jeszcze nie działa opcja z dołączaniem treści postu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąUsterka powstała poprawiając inną? To niemożliwe, bo jeśli poprawiała, to znaczy, że już istniała, więc musiała powstać wcześniej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTa ktoś w nich faktycznie odpowiedział? bo ja na ten przykład dostaję info o nowych sprawach w tym temacie. Tyle że jeszcze nie działa opcja z dołączaniem treści postu.
Comment
-
-
Nie zawsze poprawnie działa dodawanie postów, pojawia się informacja błedny indentyfikator czy coś podobnego i nie wiadomo czy post został dodany czy nie. Z kolei wrócić do tego postu z tej strony odnośnikiem już nie można, trzeba od nowa wejść na stronę glówną. W dziale polityka, proszę więc o skasowanie niepotrzebnych postów, nie trudno niezauważyć których
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseKiedy wróci możliwość oceniania piw?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggykdziałać nie będzie co najmniej do jutra. Art przez weekend ma wykłady, a wieczór zarezerwowany dla mnie. Trochę cierpliwości.
Z poważaniem
Comment
-
-
możliwość oceniania wróciła do żywych.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklepNie mogę dodać fotki do tematu Zwierzyniec Carmell- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesNie zawsze poprawnie działa dodawanie postów, pojawia się informacja błedny indentyfikator czy coś podobnego i nie wiadomo czy post został dodany czy nie. Z kolei wrócić do tego postu z tej strony odnośnikiem już nie można, trzeba od nowa wejść na stronę glówną. W dziale polityka, proszę więc o skasowanie niepotrzebnych postów, nie trudno niezauważyć których- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika xpstanxWitam. Czy można już stwierdzić kiedy będzie działała wyszukiwarka (pozaforumowa)?? Bo gdy próbuję cokolwiek znaleźć wyskakuje mi taki komunikat:
xpstanx! Niestety nie posiadzasz wystarczających uprawnień by obejrzeć żądaną stronę.
1. Twoje konto mogło zostać zablokowane z powodu nieaktualnego adresu email.
2. Żądana strona może być obecnie niedostępna.
3. Żądana strona może być dostępna tylko dla obsługi Browar.biz lub wyłącznie dla PremiumUżytkowników.
A może to rzeczywiście brak jakiś "uprawnień"??- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterNie wiem czy już ktoś o tym pisał ale nie da się kasować piw w Dzienniku Piwnym (Mozilla, nie wiem jak pod innymi przeglądarkamii bo nie sprawdzałem)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseJest problem ze wstawianiem odnośników. Pojawia się okienko w którym wpisuje się adres do którego się odwołuje, ale nie pojawia się to, w którym wpisywało się tekst maskujący odnośnik. Poradziłem sobie już za pomocą ręcznej edycji, ale jest to kłopotliwe.
Rzecz idzie też do zgłaszarki błędów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Super jest wszyscy biadolą a browar działa całkiem dobrze ( w końcu przeszedł śmierć kliniczną ) i mordki wróciły. Podziękowania dla dyrektora ( za wszystkie zarwane noce i w ogóle). Jak by tak jeszcze listy mailowe zawierały treść postów (jak dawniej było) to w ogóle było by super
powiadomienia już dochodzą z treścią postów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment