Twoje pytania dot. Browaru i komentarze dot. spraw poruszanych w tym dziale, propozycje usprawnień, zmian, etc.
przy sprawach z logowaniem proszę też dodawać info o jaką przeglądarkę chodzi (nazwa i wersja) oraz przydałoby mi się wiedzieć czy przyjmuje owa przeglądarka pliki cookie/ciasteczka (trzeba zerknąć w ustawienia) czy też ma tą opcję zablokowaną.
a ktoś w nich faktycznie odpowiedział? bo ja na ten przykład dostaję info o nowych sprawach w tym temacie. Tyle że jeszcze nie działa opcja z dołączaniem treści postu.
a ktoś w nich faktycznie odpowiedział? bo ja na ten przykład dostaję info o nowych sprawach w tym temacie. Tyle że jeszcze nie działa opcja z dołączaniem treści postu.
Zwykle przychodziło kilkanaście powiadomień dziennie, od kilku dni nie dostałem ani jednego.
Nie zawsze poprawnie działa dodawanie postów, pojawia się informacja błedny indentyfikator czy coś podobnego i nie wiadomo czy post został dodany czy nie. Z kolei wrócić do tego postu z tej strony odnośnikiem już nie można, trzeba od nowa wejść na stronę glówną. W dziale polityka, proszę więc o skasowanie niepotrzebnych postów, nie trudno niezauważyć których
Nie zawsze poprawnie działa dodawanie postów, pojawia się informacja błedny indentyfikator czy coś podobnego i nie wiadomo czy post został dodany czy nie. Z kolei wrócić do tego postu z tej strony odnośnikiem już nie można, trzeba od nowa wejść na stronę glówną. W dziale polityka, proszę więc o skasowanie niepotrzebnych postów, nie trudno niezauważyć których
nie zawsze to znaczy ile razy Ci się to przytrafiło? jeśli zdarzy się jeszcze raz to proszę o zmajstrowanie PW do mnie z informacją o tym w jakim temacie to miało miejsce i jaki typ identyfikatora był podawany w komunikacie (jeśli był). możliwe że próbowałeś odpowiedzieć na wiadomość która np. zostałą w międzyczasie usunięta (ostatnio często duplikaty się zdarzały, bo chyba niecierpliwe bestie tu postują ).
Witam. Czy można już stwierdzić kiedy będzie działała wyszukiwarka (pozaforumowa)?? Bo gdy próbuję cokolwiek znaleźć wyskakuje mi taki komunikat:
xpstanx! Niestety nie posiadzasz wystarczających uprawnień by obejrzeć żądaną stronę.
1. Twoje konto mogło zostać zablokowane z powodu nieaktualnego adresu email.
2. Żądana strona może być obecnie niedostępna.
3. Żądana strona może być dostępna tylko dla obsługi Browar.biz lub wyłącznie dla PremiumUżytkowników.
A może to rzeczywiście brak jakiś "uprawnień"??
jak będzie gotowe to dam znać. na razie wyszukiwarka nieforumowa jest jeszcze niedostępna.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
Jest problem ze wstawianiem odnośników. Pojawia się okienko w którym wpisuje się adres do którego się odwołuje, ale nie pojawia się to, w którym wpisywało się tekst maskujący odnośnik. Poradziłem sobie już za pomocą ręcznej edycji, ale jest to kłopotliwe.
Rzecz idzie też do zgłaszarki błędów.
w standardowym obecnie edytorze WYSIWYG, który zachowuje się podobnie jak edytor tekstowy wystarczy zaznaczyć dany fragment i wtedy kliknąć na dodanie linku - i po sprawie. jak zmienić sobie domyślny edytor wiadomości opisałem w pierwszym poście.
Super jest wszyscy biadolą a browar działa całkiem dobrze ( w końcu przeszedł śmierć kliniczną ) i mordki wróciły. Podziękowania dla dyrektora ( za wszystkie zarwane noce i w ogóle). Jak by tak jeszcze listy mailowe zawierały treść postów (jak dawniej było) to w ogóle było by super
Comment