Gdy coś nie działa po aktualizacji - zajrzyj najpierw tu

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
    Nie przychodzą mi powiadomienia o nowych postach w prenumerowanych tematach.
    no to jeszcze pytanie - zaprenumerowałeś już może jakiś temat PO tej wiekopomnej atualizacji i wiesz że ktoś potem odpowiedział w takim temacie?
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• biermann
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.09
      • 2552

Przy próbie załączenia zbyt dużego pliku zostałem zryczany po angielsku a nie jak to dawniej bywało po polsku
      "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
      Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
      Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
      Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
      Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• breslauer
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.05
        • 2690

Prenumeruję tematy sprzed i po aktualizacji i mimo iż mam ustawione, żeby treść nowego postu była dołączana do powiadomienia na maila, to treści postów nie są dołączane. Treści PW są dołączane.

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23928

Czy dotyczy to też powiadomień przesłanych po poprawieniu błedu 23.XI.2005 o 02.18?

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• adam16
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2001.02
            • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
            dodawanie do galerii oraz do kolekcjonerstwa znowu jest na chodzie.
            Nie mogę dodac etykiety do Kolekcjonerstwa .
            Browar Hajduki.
            adam16@browar.biz
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Twilight_Alehouse
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2004.06
              • 6310

w standardowym obecnie edytorze WYSIWYG, który zachowuje się podobnie jak edytor tekstowy wystarczy zaznaczyć dany fragment i wtedy kliknąć na dodanie linku - i po sprawie. jak zmienić sobie domyślny edytor wiadomości opisałem w pierwszym poście.
              To wiem. I może i jest to prostsze niż rozwiązanie które opisałem. Tyle że wcześniej używałem tamtego i się przyzwyczaiłem

Comment

• fteo
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.05
                • 1139

nie wiem czy to się wyjaśni, bo nie dostałem odpowiedzi czy to co poradziłem poskutkowało

Twoje pytania dot. Browaru i komentarze dot. spraw poruszanych w tym dziale, propozycje usprawnień, zmian, etc.

przy sprawach z logowaniem proszę też dodawać info o jaką przeglądarkę chodzi (nazwa i wersja) oraz przydałoby mi się wiedzieć czy przyjmuje owa przeglądarka pliki cookie/ciasteczka (trzeba zerknąć w ustawienia) czy też ma tą opcję zablokowaną.
                Ale to powoduje, że jak zapomnę się wylogować przy wychodzeniu z przeglądarski IE6, to po ponownym uruchomieniu jestem nadal zalogowana.
                Kiedyś było tak, że jak się rano zalogowałam, to system mnie nie wylogowywałam sam co kilka minut, ale wylogowywał po wyłączeniu przeglądarki.
                Teraz tak nie działa.
                http://lotnictwo.net.pl/
                http://www.flightradar24.com/
                http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• Twilight_Alehouse
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2004.06
                  • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo
                  ...przeglądarski IE6...
                  Internet Explorer 6 - program służący do tego, by z własnego komputera przeglądać Internet. I odwrotnie

Comment

• JAckson
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    🍼🍼
                    • 2004.05
                    • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
                    Internet Explorer 6 - program służący do tego, by z własnego komputera przeglądać Internet. I odwrotnie
                    Z tego powodu używam obecnie Firefox 1.0.7.

Obsługa ciastek włączona (nawet browar.biz dodatkowo dodany jako uprawniony) i też mnie wylogowuje co pewien czas (ale nie wiem jeszcze jaki jest ten czas)
                    MM961
                    4:-)

Comment

• zAjkA
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.12
                      • 1089

Oceniająć piwo poprzez ART-omat ocena nie wyświetla się na stronie głównej oraz nie zostaje automatycznie dodana do ostatnio ocenianych piw w profilu uzytkownika.
                      Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23928

poprawione - chyba

Comment

• Marusia
                          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                          🍼🍼
                          • 2001.02
                          • 20221

No dobra, dalej mi nie działa dobrze opcja "dodanie odnośnika/linku" - nie pojawia się okienko, w które trzeba wpisać słowa zastępujące ścieżkę
                          www.warsztatpiwowarski.pl
                          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Maggyk
                            Szara Adminiscjencja
                            🍼
                            • 2004.05
                            • 5617

w standardowym obecnie edytorze WYSIWYG, który zachowuje się podobnie jak edytor tekstowy wystarczy zaznaczyć dany fragment i wtedy kliknąć na dodanie linku - i po sprawie. jak zmienić sobie domyślny edytor wiadomości opisałem w pierwszym poście.
                            Cytat dla Marusi.
                            Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                            Piwo domowe -
                            Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                            PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Twilight_Alehouse
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2004.06
                              • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
                              Z tego powodu używam obecnie Firefox 1.0.7.

Obsługa ciastek włączona (nawet browar.biz dodatkowo dodany jako uprawniony) i też mnie wylogowuje co pewien czas (ale nie wiem jeszcze jaki jest ten czas)
                              Ja mam Firefoksa 1.0.6 (musze zaktualizować ), ciacha włączone i mogę mieć browar włączony godzinami, a nigdy nie wyloguje.

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo
                                Ale to powoduje, że jak zapomnę się wylogować przy wychodzeniu z przeglądarski IE6, to po ponownym uruchomieniu jestem nadal zalogowana.
                                Kiedyś było tak, że jak się rano zalogowałam, to system mnie nie wylogowywałam sam co kilka minut, ale wylogowywał po wyłączeniu przeglądarki.
                                Teraz tak nie działa.
                                wcześniej jak i obecnie było takie samo ustawienie -
                                przy włączonej akceptacji cookies/ciasteczek w przeglądarce i niezaznaczonej opcji "zapamiętać" przy logowaniu - jeśli nie wyłączymy w międzyczasie okienka przeglądarki - nasze dane logowania są "trzymane" przez maksymalnie 30 minut od ostatniego wywołaania strony browarbizu....

Comment

Przetwarzanie...
                                X