Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Gdy coś nie działa po aktualizacji - zajrzyj najpierw tu
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Przy próbie załączenia zbyt dużego pliku zostałem zryczany po angielsku a nie jak to dawniej bywało po polsku"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Czy dotyczy to też powiadomień przesłanych po poprawieniu błedu 23.XI.2005 o 02.18?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTdodawanie do galerii oraz do kolekcjonerstwa znowu jest na chodzie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTw standardowym obecnie edytorze WYSIWYG, który zachowuje się podobnie jak edytor tekstowy wystarczy zaznaczyć dany fragment i wtedy kliknąć na dodanie linku - i po sprawie. jak zmienić sobie domyślny edytor wiadomości opisałem w pierwszym poście.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTnie wiem czy to się wyjaśni, bo nie dostałem odpowiedzi czy to co poradziłem poskutkowało
Twoje pytania dot. Browaru i komentarze dot. spraw poruszanych w tym dziale, propozycje usprawnień, zmian, etc.
przy sprawach z logowaniem proszę też dodawać info o jaką przeglądarkę chodzi (nazwa i wersja) oraz przydałoby mi się wiedzieć czy przyjmuje owa przeglądarka pliki cookie/ciasteczka (trzeba zerknąć w ustawienia) czy też ma tą opcję zablokowaną.
Kiedyś było tak, że jak się rano zalogowałam, to system mnie nie wylogowywałam sam co kilka minut, ale wylogowywał po wyłączeniu przeglądarki.
Teraz tak nie działa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseInternet Explorer 6 - program służący do tego, by z własnego komputera przeglądać Internet. I odwrotnie
Obsługa ciastek włączona (nawet browar.biz dodatkowo dodany jako uprawniony) i też mnie wylogowuje co pewien czas (ale nie wiem jeszcze jaki jest ten czas)MM961
4:-)
Comment
-
-
poprawione - chyba- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No dobra, dalej mi nie działa dobrze opcja "dodanie odnośnika/linku" - nie pojawia się okienko, w które trzeba wpisać słowa zastępujące ścieżkę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTw standardowym obecnie edytorze WYSIWYG, który zachowuje się podobnie jak edytor tekstowy wystarczy zaznaczyć dany fragment i wtedy kliknąć na dodanie linku - i po sprawie. jak zmienić sobie domyślny edytor wiadomości opisałem w pierwszym poście.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonZ tego powodu używam obecnie Firefox 1.0.7.
Obsługa ciastek włączona (nawet browar.biz dodatkowo dodany jako uprawniony) i też mnie wylogowuje co pewien czas (ale nie wiem jeszcze jaki jest ten czas)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoAle to powoduje, że jak zapomnę się wylogować przy wychodzeniu z przeglądarski IE6, to po ponownym uruchomieniu jestem nadal zalogowana.
Kiedyś było tak, że jak się rano zalogowałam, to system mnie nie wylogowywałam sam co kilka minut, ale wylogowywał po wyłączeniu przeglądarki.
Teraz tak nie działa.
przy włączonej akceptacji cookies/ciasteczek w przeglądarce i niezaznaczonej opcji "zapamiętać" przy logowaniu - jeśli nie wyłączymy w międzyczasie okienka przeglądarki - nasze dane logowania są "trzymane" przez maksymalnie 30 minut od ostatniego wywołaania strony browarbizu....- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment