Gdy coś nie działa po aktualizacji - zajrzyj najpierw tu

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • breslauer
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 2690

A ja mam jeszcze taką jedną ciekawostkę: podwójne wylogowywanie - tak bym to nazwał. Działa to tak: chcę się wylogować i klikam na czerwoną strzałkę w pasku narzędzi; system pyta, czy na pewno chcę się wylogować i po potwierdzeniu pokazuje mi się normalna plansza z Artem i informacje o wylogowaniu i o usuniętych ciasteczkach... tylko, że pasek narzędzi nie znika i dalej pozostaje na górze ekranu - i muszę jeszcze raz klilknąć na czerwoną strzałkę, by wylogować się już ostatecznie. Dzieje się tak i pod IE i Operą.
    A treści nowych postów w mailach już mam.

Comment

• Maggyk
      Szara Adminiscjencja
      🍼
      • 2004.05
      • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer
      A ja mam jeszcze taką jedną ciekawostkę: podwójne wylogowywanie - tak bym to nazwał. Działa to tak: chcę się wylogować i klikam na czerwoną strzałkę w pasku narzędzi; system pyta, czy na pewno chcę się wylogować i po potwierdzeniu pokazuje mi się normalna plansza z Artem i informacje o wylogowaniu i o usuniętych ciasteczkach... tylko, że pasek narzędzi nie znika i dalej pozostaje na górze ekranu - i muszę jeszcze raz klilknąć na czerwoną strzałkę, by wylogować się już ostatecznie. Dzieje się tak i pod IE i Operą.
      A treści nowych postów w mailach już mam.
      Mi też się pojawia taki pasek po wylogowaniu, ale kllikając na jakąkolwiek ikonkę np. PW czy N! system prosi mnie o zalogowanie.
      Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
      Piwo domowe -
      Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
      PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
        no to jeszcze pytanie - zaprenumerowałeś już może jakiś temat PO tej wiekopomnej atualizacji i wiesz że ktoś potem odpowiedział w takim temacie?
        No. [to po polsku ] Ale mam dzienne powiadamianie, więc po północy dam znać, czy wszystko w porządku.

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

Wciąż nie przychodzą powiadomienia.

Comment

• akszeinga
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2005.03
            • 225

A po diabveła Ci te powiadomienia skoro masz prenumeraty...
            Ja jestem zdania, że co kowala, to ma być po jego stronie, a co portalowe, na portalu, a nie żeby wypełniało mi skrzynkę miłosno-spamową na Tlenie czy Tenbicie.
            Po co?
            ... no niech mi ktoś uzasadni taką niezbędność, która w pewnym stopniu utrudnia pracę naszemu serduszku, czyli serwerowi...

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Niczego nie będę uzasadniał.

Comment

• adam16
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                • 2001.02
                • 9865

Już któryś raz dostaję komunikat informujący że skrypt na tej stronie ( stronie browaru) spowoduje spowolnienie pracy komputera i mnie rozłącza z Browarem. Wcześniej mi się to nie trafiało. Poszukałem nawet ewentualnych wirusów ale nic nie wykryłem – czyżby to wina ostatnich zmian?
                Browar Hajduki.
                adam16@browar.biz
                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                  Już któryś raz dostaję komunikat informujący że skrypt na tej stronie ( stronie browaru) spowoduje spowolnienie pracy komputera i mnie rozłącza z Browarem. Wcześniej mi się to nie trafiało. Poszukałem nawet ewentualnych wirusów ale nic nie wykryłem – czyżby to wina ostatnich zmian?
                  taki komunikat może pojawiać się przy wyświetlanu bardzo długich dyskusji w postaci nieliniowej (drzewko z postami). Było także w ten sposób i przed aktualizacją.
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• adam16
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    • 2001.02
                    • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                    taki komunikat może pojawiać się przy wyświetlanu bardzo długich dyskusji w postaci nieliniowej (drzewko z postami). Było także w ten sposób i przed aktualizacją.
                    Tylko że ja nie wyświetlam drzewka (tzn mój komp tego nie robi).
                    Browar Hajduki.
                    adam16@browar.biz
                    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23928

w takim razie proszę o linki na PW, żebym mógł sprawdzić o co chodzi.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
                        Wciąż nie przychodzą powiadomienia.
                        problem został wyłapany, ale jeszcze nie został rozwiązany.

Comment

• Doodeck
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.05
                          • 1612

Nie da się dodać mordki ("wyłącz mordki" niezaznaczone).
                          Firefox 1.0.7
                          Dalekosiężny
                          Obserwator
                          Obiektów
                          Dynamicznie
                          Epatujących
                          Ciekawymi
                          Koncepcjami

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23928

a wykonano żelazne zalecenie z postu #1?

Najlepiej wykonać to gdy otwartą stroną w przeglądarce jest strona z edytorem postów.

(adminowi działa dodawanie mordek w tej wersji Firefoxa )

Comment

• Doodeck
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.05
                              • 1612

. Przyznam, że zacząłem lekturę od końca i brakło mi cierpliwości , aby dotrzeć do pierwszej strony.
                              Dalekosiężny
                              Obserwator
                              Obiektów
                              Dynamicznie
                              Epatujących
                              Ciekawymi
                              Koncepcjami

Comment

• żąleną
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.01
                                • 13239

Tak sobie jeszcze pomarudzę, że przed aktualizacją nie musiałem wejść do "każdego jednego" wątku, żeby mi go odznaczyło jako przeczytany. Wystarczyło przeczytać ten lub inny temat w dziale i gdy wyszło się z forum i weszło nań ponownie wszystkie działy były oznaczone jako przeczytane. Pasował mi taki układ.

A teraz proszę mi przypomnieć na PW, do kiedy jestem użytkownikiem premium, żebym mógł z czystym sumieniem zgłaszać dalsze pretensje.

Comment

Przetwarzanie...
                                X