Nie przychodzą mi powiadomienia o nowych postach w prenumerowanych tematach.
Gdy coś nie działa po aktualizacji - zajrzyj najpierw tu
Collapse
X
-
Super jest wszyscy biadolą a browar działa całkiem dobrze ( w końcu przeszedł śmierć kliniczną ) i mordki wróciły. Podziękowania dla dyrektora ( za wszystkie zarwane noce i w ogóle). Jak by tak jeszcze listy mailowe zawierały treść postów (jak dawniej było) to w ogóle było by superLast edited by mark33; 2005-11-19, 11:32.
Comment
-
-
Jest problem ze wstawianiem odnośników. Pojawia się okienko w którym wpisuje się adres do którego się odwołuje, ale nie pojawia się to, w którym wpisywało się tekst maskujący odnośnik. Poradziłem sobie już za pomocą ręcznej edycji, ale jest to kłopotliwe.
Rzecz idzie też do zgłaszarki błędów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseJest problem ze wstawianiem odnośników. Pojawia się okienko w którym wpisuje się adres do którego się odwołuje, ale nie pojawia się to, w którym wpisywało się tekst maskujący odnośnik. Poradziłem sobie już za pomocą ręcznej edycji, ale jest to kłopotliwe.
Rzecz idzie też do zgłaszarki błędów.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
A oceniać piw jeszcze nie moznaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
I pewnie działać nie będzie co najmniej do jutra. Art przez weekend ma wykłady, a wieczór zarezerwowany dla mnie. Trochę cierpliwości.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykI pewnie działać nie będzie co najmniej do jutra. Art przez weekend ma wykłady, a wieczór zarezerwowany dla mnie. Trochę cierpliwości.
DZIĘKI ART - ode mnie
Twoje
Comment
-
-
Nie wiem czy już ktoś o tym pisał ale nie da się kasować piw w Dzienniku Piwnym (Mozilla, nie wiem jak pod innymi przeglądarkamii bo nie sprawdzałem)Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Od razu przyznaje nie czytałem całości tego tematu więc może się powtarzam - to sorry. Dziś przy próbie wysłania PW (przeglądarka Mozilla) wyskoczył taki komunikat
There seems to have been a problem with the Forum Browaru database.
Please try again by clicking the Refresh button in your web browser.
An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, whom you can also contact if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.Last edited by biermann; 2005-11-22, 08:20."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Ja przed chwilą chcąc wysłać pw obejrzałem identyczny komunikat, choć już po aktualizacji wysłałem pare wiadomości na pwWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
to wszysto przez ARKa przepraszam za kłopoty - w nocy poprawiając jedną usterkę - powstała inna. Jeżeli ktoś miał nasmarowaną PW i chciałby odzyskać jej treść - proszę o kontakt - da się to zrobic ....
ps ARK - to o czym wspomniałeś już działa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Witam. Czy można już stwierdzić kiedy będzie działała wyszukiwarka (pozaforumowa)?? Bo gdy próbuję cokolwiek znaleźć wyskakuje mi taki komunikat:
xpstanx! Niestety nie posiadzasz wystarczających uprawnień by obejrzeć żądaną stronę.
1. Twoje konto mogło zostać zablokowane z powodu nieaktualnego adresu email.
2. Żądana strona może być obecnie niedostępna.
3. Żądana strona może być dostępna tylko dla obsługi Browar.biz lub wyłącznie dla PremiumUżytkowników.
A może to rzeczywiście brak jakiś "uprawnień"??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoZnowu pojawił mi się problem z automatycznym samoistnym wylogowaniem, gdy przez chwilę nie zaglądam na browar.biz
Czy to zamierzone?
Czy coś się wyjaśni w kwestii jak wyżej?
Zaczyna mnie to stresować...
Comment
-
Comment