Gdy coś nie działa po aktualizacji - zajrzyj najpierw tu

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5617

Oj ZA, termin upłynięcia swojej kadencji możesz sprawdzić sobie sam tu. Szukaj hasła ważność konta.
    Last edited by Maggyk; 2005-11-25, 07:03.
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
      Tak sobie jeszcze pomarudzę, że przed aktualizacją nie musiałem wejść do "każdego jednego" wątku, żeby mi go odznaczyło jako przeczytany. Wystarczyło przeczytać ten lub inny temat w dziale i gdy wyszło się z forum i weszło nań ponownie wszystkie działy były oznaczone jako przeczytane. Pasował mi taki układ.
      a nie możesz kliknąć na przycisk "przeczytane" na stronie z wynikami lub link na dole strony głównej forum?

Ponadto w każdym dziale w narzędziach jest opcja do oznaczenia jako przeczytane wszystkich nowych postów z tego i podrzędnych działów.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
        lub link na dole strony głównej forum
        Kolejna funkcją, o której się dowiaduję po latach.

Dzięki.

Comment

• remfire
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.03
          • 1334

Mam to samo co breslauer. Po ostatniej aktualizacji kazdorazowo wylogowuje sie " na dwa razy".

Comment

• Maggyk
            Szara Adminiscjencja
            🍼
            • 2004.05
            • 5617

Ale odpowiedz mi, czy po pierwszym wylogowaniu, widzisz tylko górny pasek i jak klikasz na jakąś opcję to traktuje cię jako niewylogowanego?
            Bo jak napisałam wcześniej ja wylogowuję się raz i faktycznie widzę pasek opcji, ale po kliknięciu na jakąkolwiek funkcję (PW, Ustawienia, Profil, itd.) system żąda ode mnie zalogowania się.
            Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
            Piwo domowe -
            Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
            PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• remfire
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.03
              • 1334

Po pierwszym wylogowaniu pasek opcji jest widoczny , ale fatycznie klikając na niego system żąda zalogowania. Jednak przyciszk " wyloguj " działa , bo po ponownym jego nacisnięciu następuje całkowite wylogowanie.
              Wspominam o tym , bo przed aktualizacja takie coś nie występowało, a obecnie mam taką sytuację na różnych komputerach z których loguje się na browar.biz

Comment

• peter007
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.06
                • 2820

A czy było tak wcześniej, że przy logowaniu po odhaczeniu "zapamiętaj" zapamiętuje tylko nick a o haśle już zapomina?
                Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
                  A czy było tak wcześniej, że przy logowaniu po odhaczeniu "zapamiętaj" zapamiętuje tylko nick a o haśle już zapomina?
                  ym, mogę prosić nieco jaśniej?

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• peter007
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.06
                    • 2820

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                    ym, mogę prosić nieco jaśniej?
                    Dlaczego hasło mimo odhaczenia opcji "zapamiętaj" i tak przy każdej następnej próbie logowania trzeba wklepać, bo system zapamiętuje tylgo login (przeglądarkę mam ustawioną tak jak trzeba i na innych serwisach wymagających logowania zapamiętuje login jak i hasło). Już chyba bardziej się nie wysilę
                    Attached Files

Comment

• Ahumba
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.05
                      • 9056

Dlaczego hasło mimo odhaczenia opcji "zapamiętaj" i tak przy każdej następnej próbie logowania trzeba wklepać, bo system zapamiętuje tylgo login (przeglądarkę mam ustawioną tak jak trzeba i na innych serwisach wymagających logowania zapamiętuje login jak i hasło). Już chyba bardziej się nie wysilę
                      Z tego co ja zauważyłem "zapamiętaj" działa, jeśli się nie wylogujesz. Czyli po kolejnym włączeniu kompa nie musisz się znów logować bo system zgodnie z Twoją dyspozycją zapamiętał Cię.
                      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                      znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• peter007
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.06
                        • 2820

A z tego co ja zauważyłem to jeśli się nie wyloguję to nie muszę zaznaczać tej opcji, bo i tak system mnie pamięta.

Comment

• Ahumba
                          Pułkownik Chmielowy Ekspert
                          🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.05
                          • 9056

A z tego co ja zauważyłem to jeśli się nie wyloguję to nie muszę zaznaczać tej opcji, bo i tak system mnie pamięta.
                          Nie musisz, bo zrobiłeś to (zaznaczyłeś) logując się pierwszy raz i to mu wystarczyło do zapamiętania. No ale to są moje domysła i mogę się mylić.
                          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• akszeinga
                            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                            • 2005.03
                            • 225

Nie mylisz się Ahumbo.
                            Tak jest w przypadku, gdy ktoś nie robi od czasu do czasu porządków w swoim ukochanym komputerku i trzyma od zarania dziejów pliki cookies (tzw. ciasteczka).

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23928

z przyczyn bezpieczeństwa hasło nie jest zapamiętywane w formularzu. pierwsze logowanie z "zapamiętaniem" i ew. następne automatyczne logowania - działają z założenia tylko do momentu dokonania wylogowania

Comment

• zbysia
                                Kapitan Lagerowej Marynarki
                                • 2004.09
                                • 907

To teraz ja: podczas przeglądania stron - po prostu mnie wyrzuca i muszę się logować ponownie. To raz, a dwa: zamieszczam nowy temat, ale go nie widzę na liście nowych tematów - to denerwujące jest
                                fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X