Oj ZA, termin upłynięcia swojej kadencji możesz sprawdzić sobie sam tu. Szukaj hasła ważność konta.
Gdy coś nie działa po aktualizacji - zajrzyj najpierw tu
Collapse
X
-
Last edited by Maggyk; 2005-11-25, 07:03.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąTak sobie jeszcze pomarudzę, że przed aktualizacją nie musiałem wejść do "każdego jednego" wątku, żeby mi go odznaczyło jako przeczytany. Wystarczyło przeczytać ten lub inny temat w dziale i gdy wyszło się z forum i weszło nań ponownie wszystkie działy były oznaczone jako przeczytane. Pasował mi taki układ.
Ponadto w każdym dziale w narzędziach jest opcja do oznaczenia jako przeczytane wszystkich nowych postów z tego i podrzędnych działów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ale odpowiedz mi, czy po pierwszym wylogowaniu, widzisz tylko górny pasek i jak klikasz na jakąś opcję to traktuje cię jako niewylogowanego?
Bo jak napisałam wcześniej ja wylogowuję się raz i faktycznie widzę pasek opcji, ale po kliknięciu na jakąkolwiek funkcję (PW, Ustawienia, Profil, itd.) system żąda ode mnie zalogowania się.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Po pierwszym wylogowaniu pasek opcji jest widoczny , ale fatycznie klikając na niego system żąda zalogowania. Jednak przyciszk " wyloguj " działa , bo po ponownym jego nacisnięciu następuje całkowite wylogowanie.
Wspominam o tym , bo przed aktualizacja takie coś nie występowało, a obecnie mam taką sytuację na różnych komputerach z których loguje się na browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007A czy było tak wcześniej, że przy logowaniu po odhaczeniu "zapamiętaj" zapamiętuje tylko nick a o haśle już zapomina?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTym, mogę prosić nieco jaśniej?Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Dlaczego hasło mimo odhaczenia opcji "zapamiętaj" i tak przy każdej następnej próbie logowania trzeba wklepać, bo system zapamiętuje tylgo login (przeglądarkę mam ustawioną tak jak trzeba i na innych serwisach wymagających logowania zapamiętuje login jak i hasło). Już chyba bardziej się nie wysilęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007A z tego co ja zauważyłem to jeśli się nie wyloguję to nie muszę zaznaczać tej opcji, bo i tak system mnie pamięta.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Dlaczego hasło mimo odhaczenia opcji "zapamiętaj" i tak przy każdej następnej próbie logowania trzeba wklepać, bo system zapamiętuje tylgo login (przeglądarkę mam ustawioną tak jak trzeba i na innych serwisach wymagających logowania zapamiętuje login jak i hasło). Już chyba bardziej się nie wysilę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
To teraz ja: podczas przeglądania stron - po prostu mnie wyrzuca i muszę się logować ponownie. To raz, a dwa: zamieszczam nowy temat, ale go nie widzę na liście nowych tematów - to denerwujące jestfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
Comment