Gdy coś nie działa po aktualizacji - zajrzyj najpierw tu
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Dlaczego wchodząc w wyszukiwarkę często wyskakuje mi coś takiego:
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
wyszukiwarka - reaktywacja
uprzejmie donoszę, że wyszukiwarka pozaforumowa powinna już hulać. trochę musiałem przepisac parę rzeczy więc w razie wystąpienia jakiś dziwnych zachowań proszę jak zwykle o wyrozumiałość i informację zwrotną do mnie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
wszystkich aż zatkało- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
E tam zatkało. Szukają błędówŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTuprzejmie donoszę, że wyszukiwarka pozaforumowa powinna już hulać. trochę musiałem przepisac parę rzeczy więc w razie wystąpienia jakiś dziwnych zachowań proszę jak zwykle o wyrozumiałość i informację zwrotną do mnie
Jak się wylogowałem to za kitę nie dało się skorzystać z opcji Wyszukiwarka, tylko 'bla,bla zaloguj się'
Czy znalazłem - wspomniany przez Maggy(cz)k(ę) - BŁĄD ??? !!! ???
ps1. aha reszta zakładek - czyli te poza Forum - chyba hula, ale jeszcze potestuję
ps2. szkoda, że nie ma możliwości podświetlenia w znalezionych rzeczach szukanego słowa czy frazy (przynajmniej ja tego nie wykryłem)Last edited by kalifat; 2005-12-29, 08:37.bla bla bla
Comment
-
-
dzięki w przypadku nowych propozycji usprawnień - najlepiej kierować je w to miejsce: http://www.browar.biz/forum/vbugs.php- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
kiedy będzie możliwość drukowania artykułów teraz po naciśnięciu drukuj pojawia sięNiestety strona którą próbujesz wywołać jest na razie niedostępna ze względu na aktualizację oprogramowania. Bardzo prosimy o odrobinę cierpliwości. W razie konieczności prosimy o kontakt: browar@browar.biz.Last edited by anteks; 2005-12-29, 22:09.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
ooooo Coś jeszcze jest do zrobienia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
na szczęśćie zlokalizowane i unicestwione. trzeba jednak zaktualizować sporą część oprogramowania więc coś pewnie w styczniu się wtym kierunku poczyni.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja o czymś co działa wedle założenia dobrze ale dla mnie nie najlepiej. Chodzi o PW. Czy nie można by sobie ustawić domyślnie braku żądania potwierdzenia odczytania wiadomości? Jeśli jestem ślepy i nie widzę takiej możliwości to przepraszam z góry.
No a jeśli to żądanie musi być, czy nie można by tego przesunąć w okolice klawisza WYŚLIJ ? Bo nie chcę się non stop domagać potwierdzeń, a jednocześnie moja starcza skleroza sprawia, że zapominam zaznaczać to okienko.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
jest w ustawieniach:
sekcja Wiadomości & powiadamianie > Śledzenie wiadomości- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTjest w ustawieniach:
sekcja Wiadomości & powiadamianie > Śledzenie wiadomościBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment