Poprawilem wpisujac nawiasy i zanim sprawdzilem adres zaczol dzialac na starym poscie .To jest szybkosc,browar jest szybszy od swiatla albo?Dziekuje !!!
Collapse
X
-
-
sukces!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
arzy napisał(a)
widze że wszyscy sa pochłonięci dyskusją pieczarka i Arta
może ktoś zainteresuje się propozycją wyszukiwania poprzez miejsce zamieszkania
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
A ja popieram arzego - niektórzy jednak to pole wypełniają - szczególnie ci którzy sie na Forum często udzielają.
Jeżeli chodzi o wypełnianie profilu przez nowych forumowiczów to po pewnym czasie "dorosną" do wypełnienia profilu albo zamilkną na wieki.
Jak sobie przypominam to już gdzieś było to poruszane tylko za diabła nie moge sobie przypomnieć
Last edited by arzy; 2003-06-26, 11:06."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Nie no jasne, że fajnie byłoby, gdyby takie wyszukiwanie istniało !!! Tylko po prostu zastanawiam się nad tym, że wyszukiwarka nie będzie mogła obejmować swym zasięgiem wszystkich, bo nie będzie miała po czym wyszukiwać. W tym momencie będziemy wyszukiwali zamiast z grona wszystkich zarejestrowanych członków browaru, zaledwie w - powiedzmy - 30-40 %. Czyli wśród tych, którzy profil wypełnili.
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
Nie no jasne, że fajnie byłoby, gdyby takie wyszukiwanie istniało !!! Tylko po prostu zastanawiam się nad tym, że wyszukiwarka nie będzie mogła obejmować swym zasięgiem wszystkich, bo nie będzie miała po czym wyszukiwać. W tym momencie będziemy wyszukiwali zamiast z grona wszystkich zarejestrowanych członków browaru, zaledwie w - powiedzmy - 30-40 %. Czyli wśród tych, którzy profil wypełnili.
2.Art obiecał zrealizować tą opcje wyszukiwania. Trzymajmy go za słowo!!!
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
(...) Nie ma logowania w Browarze bez wpisania danych w profilu
"Nie chcesz podac miejsca zamieszkania, daty urodzenia itp. - załóż własny browar anonimowych piwoszy ""Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
A to już moim zdaniem zbyt ostre postawienie sprawy. Uszanujmy anonimowość tych, którzy jej pragną. My seniorzy znamy się nawzajem i sobie ufamy, ale skąd ktoś kto się dopiero co zalogował ma wiedzieć jaka fajna ekipa się tu zebrała
Można ewentualnie wprowadzić stopień "kandydat na junior membera" dla tych, którzy są nazbyt tajemniczy...Last edited by jerzy; 2003-06-26, 12:54.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Moje słowa były dość mocne ale tylko dlatego aby zmobilizować do wypełniania profilu.
Jeżeli chcesz być anonimwy to twoja sprawa. Szanuje to.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
wakacje powinny sprzyjać wypełnieniu obietnic przedwyborczych- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
A to już moim zdaniem zbyt ostre postawienie sprawy. Uszanujmy anonimowość tych, którzy jej pragną. My seniorzy znamy się nawzajem i sobie ufamy, ale skąd ktoś kto się dopiero co zalogował ma wiedzieć jaka fajna ekipa się tu zebrała
Można ewentualnie wprowadzić stopień "kandydat na junior membera" dla tych, którzy są nazbyt tajemniczy...
Niestety osób które się zalogowały i na tym koniec jest ich...parę tysięcy.
Z drugiej strony gdyby ktoś miał mieć takie schody na powitanie to by zrezygnował po chwili zastanowienia.
Jednak kto chce ten znajdzie swoje miejsce na Forum
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzifejsbuk, twitter i instagram.
Comment
-
Comment