Mam pytanie, czy jest możliwość wyszukania osoby z konkretnej miejscowości? Skoro w profilu niemal każdy użytkownik podaje gdzie mieszka to może warto by wprowadzić taką możliwość.
Jak znaleźć krajana?
Collapse
X
-
-
Klikasz na Listę Użytkowników (taki sześcianik w górnym menu), następnie opcja Szukaj Użytkowników - opcja wyszukiwanie złożone, a tam w miejsce miejscowości wpisujesz daną miejscowość i już.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumHe he, po temacie zrozumiałem, że szukasz piwa z browaru Krajan
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kurteczka_onFaktycznie. Niezbyt szczęśliwie sformułowałem temat. Szukam kogoś z Rybnika lub okolicy. Może ktoś ma jakieś doświadczenia w zdobywaniu surowców na miejscu, to po co będę wyważał otwarte drzwi?Last edited by Maggyk; 2005-12-09, 08:02.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kurteczka_on(...)Szukam kogoś z Rybnika lub okolicy. Może ktoś ma jakieś doświadczenia w zdobywaniu surowców na miejscu (...)*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
Comment