Mam pytanie, czy jest możliwość wyszukania osoby z konkretnej miejscowości? Skoro w profilu niemal każdy użytkownik podaje gdzie mieszka to może warto by wprowadzić taką możliwość.
Jak znaleźć krajana?
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfanA ja tam jestem "premium" a nie umiem wyszukiwać krajanów...Nie wiem jak to zrobić po prostu
Niemniej z Radzynia jesteś jedyny. Warszawy nie wpiszęComment
-
Klikasz na Listę Użytkowników (taki sześcianik w górnym menu), następnie opcja Szukaj Użytkowników - opcja wyszukiwanie złożone, a tam w miejsce miejscowości wpisujesz daną miejscowość i już.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumHe he, po temacie zrozumiałem, że szukasz piwa z browaru KrajanComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kurteczka_onFaktycznie. Niezbyt szczęśliwie sformułowałem temat. Szukam kogoś z Rybnika lub okolicy. Może ktoś ma jakieś doświadczenia w zdobywaniu surowców na miejscu, to po co będę wyważał otwarte drzwi?Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2005-12-09, 08:02.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
Related Topics
Collapse
-
Mezdra kojarzy się z marką Ledenika produkowaną w miejscowym browarze. Jednak dane mi było zaglądnąć w miejsce, o którym nie mogłem znaleźć informacji na piwnych stronach w bezkresnym necie.
Bardziej traktuje ten wpis jako wyzwanie dla piwnych turystów odwiedzających Bułgarię,...2 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
-
Channel: Holandia
-
-
Lokal firmowy browaru Dudliar zlokalizowany jest w samym centrum miasta co czyni go miejscem bardzo atrakcyjnym i mocno frekwentowanym. W upalny dzień w którym tam przyjechałem ogródek piwny był wypełniony po brzegi, nie było miejsca i trzeba było iść do wewnątrz. Ale generalnie nie ma tego...3 Photos
-
Channel: Ukraina
2022-01-11, 22:30 -
-
Po stracie Krymu przez Ukrainę, trzeba było znaleźć jakiś nowy kawałek wybrzeża, by miłośnicy wypoczynku nad Morzem Czarnym mogli tam tłumnie zjeżdżać. Wybór padł na kawałek brzegu w pobliżu ujścia Dniestru. Ostatnimi latami nastąpił tam szybki rozwój infrastruktury turystycznej....3 Photos
-
Channel: Ukraina
-
-
Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy
. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego
w czasie naszej...
-
Channel: Małopolskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment