Fotki przy opisie piwa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • remfire
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.03
    • 1334

Fotki przy opisie piwa

Przeglądając opisy piw, oraz dział kolekcjonerstwo zacząłem się zastanawiać dlaczego te działy nie są bardziej powiązane ze sobą. Otwierając opis piwa X ukazuje się nam coś takiego:

Opis komercyjny
    Opis i ocena redakcji
    Komentarze
    Opisy i oceny naszych Użytkowników
    Gdzie można nabyć to piwo

Zastanawiam się czy nie można tu umieścić jeszcze jednego czegoś typu : Fotki ze zbiorów naszych użytkowników - w którym byłyby umieszczane linki do fotek z działu Kolekcjonerstwo : etykiety, kapsle , podstawki , puszki itp. . Oczywiście musiałyby to być fotki tylko i wyłącznie związane z tym piwem .
    Przy zamieszczaniu fotek w dziale Kolekcjonerstwo określamy z jakim piwem dany eksponat jest związany , więc może da się to wykorzystać.
    W ten sposób moglibyśmy zapoznac się nie tylko z opiniami o danym piwku , ale od razu mieć pod ręką fotki opakowań itp. tego piwka .
  • Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

Popieram pomysł. Tylko kto by to uporządkował

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• sibarh
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2005.01
      • 10387

Nie wiem kto by sie tym zajął ? Nie wiem jak procentowo wygląda ilość piw którym brakuje
      fotek (50%-50%) Czy też stosunek ten jest inny????. Sam staram się wstawiać fotki do nowych piw opisywanych na forum jak też zdjęć piw którym brakuje fotek.Myślę że z czasem większość piw będzie miała swoje fotki wraz z kapslami. Może tylko te bardzo egzotyczne lub te które nie są już produkowane nie będą miały zdjęć. Wszystko zależy więc od chęci i możliwości forumowiczów.
      2800 nowe piwa opisałem na forum
      Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
      Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• remfire
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.03
        • 1334

Fotki piwa to jedna sprawa , ale mi chodziło o zamieszczanie linków do juz zamieszczonych w Kolekcjonerstwie róznych innych gadzetów związanych z danym piwem . Na fotce jest tylko jedna butelka i szklanka z nalanym piwem , a w Kolekcjonerstwie czasami jest wiele innych fotek puszek , podkładek , szklaneczek , kufli lub innych gadzetów. W ten sposób widoczne byłyby również ewentualne zmiany na etykietach , kapslach itp . Oczywiście nie chodzi o powielanie działu Kolekcjonerstwo , ale o umieszczanie linków do tych fotek które mówią wyłącznie o danym piwie.
        Może wystarczy utworzyć cos w rodzaju czystych stron na których każdy będzie mógł dodac link do zamieszczonych przez siebie fotek ? Nie jestem informatykiem , wiec byc może nie dość dokladnie wyjasniam o co mi chodzi.

Comment

• Twilight_Alehouse
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2004.06
          • 6310

Po wczorajszej już rozmowie z ARTem mogę chyba zdradzić, że zbliżone rozwiązanie znajduje się w mniej lub bardziej mglistych planach.

Comment

Przetwarzanie...
          X