ART odpowiadasz jak rasowy polityk Nie chciałbyś kandydować do sejmu?
Będę wścipski... "Trochę" to (w przybliżeniu ):
a-tydzień,
b-miesiąc,
c- pół roku
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
...cała zabawa bez dostępu do statystyk nie ma większego sensu
E! No nie przesadzaj. Zawsze można przerzucić dane do exela a konkurować z innymi forumowiczami nie zamierzam, bo odpadam w przedbiegach
Ale przyznaję, że statystyki są ciekawe i dodaja kolorytu i bardzo mi ich brakuje
Mały problem. Dwa razy na dłuższy czas odszedłem od kompa gdy miałem włączony dziennik. Piwo nie weszło, musiałem zalogować się jeszcze raz, ale liczba piw ogółem jest o 2 większa od liczby piw wprowadzonych w tym roku.
gdy znajdę cudowny sposób na zatrudnienie nadwornego programisty, to pewne sprawy będą załatwiane od ręki. tymczasem gdy lwią część utrzymania serwisu muszę organizować z pracy nie związanej z nim, różne rzeczy muszą być wrzucane w kolejkę i są opóźnienia. tak więc proszę o cierpliwość.
Drogi ART-cie my doskonale zdajemy sobie sprawę z problemu braku czasu. Doskwiera on chyba każdego z nas , więc nie odbieraj naszych tęsknot jako próby poganiania Cię. My poprostu wspominamy że tęsknimy za statystykami , ale będziemy tęsknic tak długo jak trzeba będzie ....
Niech to będzie taka kolejna nieformalna grupa forumowiczów " Tęskniący statystycy" , częściowo juz ujawiona , a częściowo pozostajaca w ukryciu
Drogi ART-cie my doskonale zdajemy sobie sprawę z problemu braku czasu. Doskwiera on chyba każdego z nas , więc nie odbieraj naszych tęsknot jako próby poganiania Cię. My poprostu wspominamy że tęsknimy za statystykami , ale będziemy tęsknic tak długo jak trzeba będzie ....
Niech to będzie taka kolejna nieformalna grupa forumowiczów " Tęskniący statystycy" , częściowo juz ujawiona , a częściowo pozostajaca w ukryciu
Podpisuję się pod postem kolegi.
Twoje zdrowie drogi ART-cie
Wybacz nam małym, błądzącym, stęsknionym forumowiczom
Ja tęsknię bardzo mocno do statystyk. Szczególnie dlatego, że w porównaniu z rokiem ubiegłym lista browarów "spożywanych" jest w moim przypadku prawdopodobnie zupełnie inna. Zdrowie ARTa
SELECT * FROM
(SELECT Browar, Count(*) AS "szt.", Sum(Pojemność) AS "litry", Sum(Cena) AS "zł"
FROM Dziennik_piwny_2006_wersja_przejściowa
GROUP BY Browar)
ORDER BY litry DESCENDING
Comment