Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • ART
    replied
    uznajemy

    Leave a comment:


  • MLT
    replied
    Mam pytanie, uznajemy niepodległość Kosowa?

    Leave a comment:


  • Maremali
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ziajkowski
    Latarnik +Maremali do błazenada na poziomie reprezentacji
    To napisz do producenta tego piwa może uchylą rąbka tajemnicy
    adres powinieneś znaleźć na kontrze

    Leave a comment:


  • Ziajkowski
    replied
    Latarnik +Maremali do błazenada na poziomie reprezentacji

    Leave a comment:


  • Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali
    to te wyspy o których piszesz są w UE
    Unia Egzotyczna, wiec chyba tak

    Leave a comment:


  • Maremali
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    W zagranicznych
    Ja dopisałem do Wysp Kokosowych.
    to te wyspy o których piszesz są w UE

    Leave a comment:


  • Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ziajkowski
    Gdzie mozna dopisać w dzienniku pszeniczne Okocim?
    W zagranicznych
    Ja dopisałem do Wysp Kokosowych.
    Last edited by Latarnik; 2008-06-15, 18:54. Powód: dopisek

    Leave a comment:


  • Ziajkowski
    replied
    Gdzie mozna dopisać w dzienniku pszeniczne Okocim?

    Leave a comment:


  • krasnal45
    replied
    Sorry...już wiem, olśniło mnie....jest przecież zakładka "Zagraniczne"

    Leave a comment:


  • krasnal45
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
    Zagranicznego też czasami nie da się dopisać - przykład pszenicznego Okocimia
    właśnie, nie wiem czy nie doczytałem ale jak mam wpisadz do DP na przykład wypitego przed chwilą ukraińskiego Obolona???

    Leave a comment:


  • Pendragon
    replied
    A nie prościej po prostu dać możliwość ręcznego wpisu dowolnego piwa z dowolnego kraju? Umieścić na końcu listy krajów jako "dowolny" i już. Albo / oraz na końcu listy polskich browarów.

    Leave a comment:


  • kopyr
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83
    żeby nie robić zbędnego zamieszania, proponowałbym dawać możliwość wpisania piw z nieczynnych browarów pod koniec roku (bo co jakiś czas znajdzie się ktoś z jakimś piwem z piwnicy)

    można by zrobić tak: założyć temat "prośba o czasowe włączenie browaru", gdzie użytkownicy zgłaszaliby browary, z których coś wypili, a nie mogą wpisać, bo browar jest usunięty; ART pod koniec roku daje w owym temacie info, że od tego i tego przez tyle i tyle dni będzie można je sobie powpisywać

    i załatwione: ART nie będzie musiał grzebać co chwile w skryptach, a statystyki nie zostaną zakłamane
    Nie przeginajmy. Sam mam w piwnicy małe archiwum, ale tragedia mi się nie dzieje, że nie mogę piwa wpisać w DP. A sądzę, że ART ma całą masę ważniejszych i pożyteczniejszych rzeczy do zrobienia, choćby i przy DP.

    Leave a comment:


  • Sokół83
    replied
    żeby nie robić zbędnego zamieszania, proponowałbym dawać możliwość wpisania piw z nieczynnych browarów pod koniec roku (bo co jakiś czas znajdzie się ktoś z jakimś piwem z piwnicy)

    można by zrobić tak: założyć temat "prośba o czasowe włączenie browaru", gdzie użytkownicy zgłaszaliby browary, z których coś wypili, a nie mogą wpisać, bo browar jest usunięty; ART pod koniec roku daje w owym temacie info, że od tego i tego przez tyle i tyle dni będzie można je sobie powpisywać

    i załatwione: ART nie będzie musiał grzebać co chwile w skryptach, a statystyki nie zostaną zakłamane

    Leave a comment:


  • Bombadil13
    replied
    Albo np. daj taką możliwość Caringtonom (czy jak ich tam zwać)

    Leave a comment:


  • JAckson
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
    A tam... ART nie bądź taki i uruchom na tydzień tego Juranda. Podopisujemy sobie i będzie po krzyku.
    PS. Na razie
    Ja wpisuję jako zagraniczne pod jakimś dziwnym krajem Niestety nie mam innego wyjścia, a Juranda i Reginy jeszcze trochę mam do wypicia.

    Leave a comment:

Przetwarzanie...