A ja od kilku dni mam wyzerowane wskaźniki: rozpoczęcie, dni oraz litry, piwa i wydatki na dzień
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
od czasu do czasu do bazy wpada wpis z zerową datą spożycia danego piwa, wtedy powstaje taki dziwoląg. jeszcze tego nie poprawiłem u źródła, w Twojej statystyce już powinno być ok.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Nie mogę dodać piwa do DP.
Po wpisaniu wszystkich potrzebnych danych i kliknięciu przycisku "dodaj do dziennika" pojawia się napis:
"1 Nieprawidłowa data/godzina
2 Z przyczyn technicznych wybierz ponownie nazwę piwa z listy"
Dodam, że data i godzina są OK.Vulgare amici nomen, sed rara est fidesComment
-
a wybierasz browar/piwo ponownie jak komunikat przykazał?
jeśli tak i nie działa, poproszę o zrzut ekranu na art[małpa]browar.biz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ziomal-111miałem to samo. W dzienniku jest godzina 20 kiedy u mnie 19 pewnie dlatego ten problem. Ale dlaczego w DP jest godzina pozniej to nie wiemComment
-
A ja nie zgłoszę błędu (aczkolwiek przychylam się do prośby innych o zrobienie coś z tą godzinną różnicą czasu w DP ) - mam tylko małą prośbe o o rozszerzenie opcji wyboru: ponieważ coraz więcej browarów umożliwia sprzedaż przez internet, mam wniosek o dodanie opcji "przez internet" albo "sprzedaż wysyłkowa" w polu "gdzie zakupione/otrzymane"?
Pozdrawiam,
StasiekComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwaArcie-zrób coś z tym czasem bo się starzeję o godzinę pijąc piwo- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
hm, może teraz lepiej?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment