Nic nie zmieniałem, nie ruszałem ustawień w ogóle, ale już jest ok - sprawdziłem. Zobaczymy, jak jutro będzie.
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
może chiałeś zmienić no i to wystarczyło.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziOd około dwóch tygodni chyba jakaś zmiana jest w opcji "kolejne piwo takie samo". (...). Czy to coś przejściowego? Czy ktoś też ma taki problem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW moim DP dzieje sie coś takiego już od dawna.
W formularzu dodawania piwa - pola na wprowadzanie godziny spożycia danego piwa są dostępne tylko gdy w ustawieniach DP http://www.browar.biz/forum/usercp7.php?action=prefs wybrano opcje pokazywania godziny i/lub minut.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziZnów w DP wyswietla się nieprawidłowa godzina.
Chyba to w związku ze zmianą czasu na zimowy.
Tym razem jednak jest to mniej uciążliwe, bo jest to godziną do tyłu i nie przekszadza we wpisaniu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziJeśli ten post napisałeś o 1:00 to tak.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Cos jest ogólnie z wyświelaniem czasu na browarbizie ( po zmianie czasu na zimowy)
Aktualnie jest 15:03 , ale gdy wchodze na forum jako gość , to najnowsze posty mają wyświetlane czasy 15:47, 15:13 itp. Po zalogowaniu się te same posty mają prawidłowe czasy czyli 14:47, 14:13 itp.
Comment
-
-
Witam, a ja mam takie pytanie dotyczące dziennika. Otóż na dzień dzisiejszy mam wypitych 6 rodzajów piwa (prowadzę dziennik od niedwana i piję bardzo często take samo piwo). W profilu natomiast pojawia mi się liczba wypitych piw 13.
Nie wiem czy w dzienniku np. takie samo piwo o pojemności 0,3 lub 0,5 jest liczone jako 1 czy 2, piwo w puszcze lub w butelce jako 1 czy 2? I skąd wzięła się ta liczba 13?
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziTe wypite piwa to ilość Twoich postów. Teraz maż ich 14
Serdeczne dzięki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziTeraz maż ich 14MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziŁo matko5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziTez kiedyś tyle miałeśMniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment