Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikcio2
Wyświetlenie odpowiedzi
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziZauważyłem dzisiaj, że zmienił mi się lider w DP. Zamiast Kipera pojawił się Sulimar (ciekawe, kiedy wreszcie zamiana na Corneliusa?).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziArcie,
Da się wyczyścić wszystkie wpisy naraz?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Potrafisz wskazać daty wprowadzenia tych "zaginionych" wpisów?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedziU mnie także już od jakiegoś miesiąca nie ma dziennego spożycia, daty rozpoczęcia i innych pozycji. Możesz poprawić? Z góry dziękuję!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Potwierdzam
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Czy można jakoś usunąć wpisywanie nazwy browaru i piwa przy piwach zagranicznych. Ani to nie występuje w statystykach a jest męczące. Będę tam wpisywał kropki więc po co potrzebne są takie pola (w polskich ma sens bo widac potem w statystykach)?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Ale wtedy wystarczy kreski w kalendarzu wstawiać, nie jest do tego potrzebny Dziennik Piwny i za nim stojących 80 gigaflopów...Last edited by ART; 2010-03-02, 22:11.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ale przeciez i tak nie widzę w statystykach z jakich browarów zagranicznych piłem piwo????
To jaki jest sens wpisywania tych nazw?
W piwach polskich ok, wpisuję nazwę browaru i widzę potem w statystyce ale wpisując nazwę browaru zagranicznego i tak tego potem nie widzę - czy się mylę?Last edited by VanPurRz; 2010-03-02, 22:11."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Dziennik Piwny potrzebny jest to a)ilości, b)kosztów, c)z jakich browarów piję - ale tutaj i tak widzę tylko polskie d) pasteryzowane/nie itd"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment