Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Mnie zawsze interesowała rubryka gatunki piw krajowych. Nie uważam się za znawcę gatunków i dla tego pod koniec roku zastanawiałem się które z wypitych piw to był pils jasny lekki a który pils był stołowy. Podobnie też było w innych kategoriach. Na początku roku łatwiej jest śledzić zmiany w tej rubryce i przyporządkować je do wypitych piw. I w ten właśnie sposób doszedłem do wniosku że Kamasutra z Gaba uznana została za pils jasny mocny. Czy tak jest w istocie?
Comment
-
-
wygląda na to że wklepywałeś przez cały czas wersję "testową" KamaSutry, która była pierwotnie dostępna i była mocnym pilsem. Gdybyś przyjrzał się dokładniej liście pewnie wybrałbyś "słabszą" woltażowo wersję - wtedy byłaby widoczna jako specjalne- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTwygląda na to że wklepywałeś przez cały czas wersję "testową" KamaSutry, która była pierwotnie dostępna i była mocnym pilsem. Gdybyś przyjrzał się dokładniej liście pewnie wybrałbyś "słabszą" woltażowo wersję - wtedy byłaby widoczna jako specjalne
Natomiast po przyjrzeniu nie widzę wersji "słabszej" woltażowo: jedna wersja ma podaną zawartość ekstraktu, a druga zawartość alkoholu co wyklucza wszelkie porównania. Wpisanie wersji z alk: 5,0% zgodnie z etykietą na butelce powoduje przyrost w pozycji:"pils-jasne mocne"
Co ciekawsze wpisanie tej drugiej również .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibiIstotnie nie przyjrzałem się liście
Natomiast po przyjrzeniu nie widzę wersji "słabszej" woltażowo: jedna wersja ma podaną zawartość ekstraktu, a druga zawartość alkoholu co wyklucza wszelkie porównania. Wpisanie wersji z alk: 5,0% zgodnie z etykietą na butelce powoduje przyrost w pozycji:"pils-jasne mocne"
Co ciekawsze wpisanie tej drugiej również .- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
cholera nie wiem teraz tylko czy ktoś wklepywał do DP świadomie tą pierwotną wersję... razem ponad 120 wpisów jest- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąArt, może napisz do użytkowników, którzy tę wersję wpisali?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ziomal-111Czy jest mozliwosc połaczyc w statystykach wszystkie lata razem ? Wchodzac na statystyka cd. są podane lata poprzednie i obecny. Za nimi jest napisane"razem" lecz nie idzie tego kliknac. Chciałbym zobaczyc moje statystyki od poczatku a nie osobno według lat.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwaPrzed chwilą wpisałem 9 piwek i nic nie przybyło.
Do Bierhale dodał bym dunkiel-jak tak się pisze-bo nie było.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment