Może było to już wyjaśniane w tym temacie, ale, sorry ja trochę nie kumaty, kilkanaście stron, nie wiem, jak odszukać to, co mnie interesuje. A konkretnie - jak odszukać swoje dane sprzed 2007r.?
Dzięki, ale nie chodzi mi o dane statystyczne, lecz szczegółowe - konkretne piwo w konkretnym dniu. To co występuje pod hasłem "Wszystkie". Te wszystkie są tylko z bieżącego roku. W ogóle da się?
U mnie funkcjonuje to tak : w obecnym DP mam wszystkie piwa z lat 2007 i 2006 ( łącznie, bez rozdziału na poszczególne lata). natomiast jesli chce podejrzeć wczesniejsze wpisy to wchodze na stary DP i tam mam analogiczny spis wypitych piw z lat 2005 i 2004 - czyli wszystkich jakie dotychczas mam odnotowane w DP.
Korzystam z dziennika od 3 dni, a on mi wylicza wszystko w skali miesiąca. Znaczy - w sumie w 3 dni wypiłem niespełna 7 piw, a on mi wyliczył, że dziennie wydaję kiladziesiąt groszy na piwo, a moja średnia to 0,22 piwa na dzien, jak to, skoro wypijałem ponad 2 piwa dziennie. Dodatkowo nie ma możliwości regulowania ceny. Jeśli wypiję pół piwa, muszę sam wyliczyć ile kosztowało to 0.25 piwa. to tyle. brak mi też ocen, ale to można ująć w uwagach.
Drogi ARTcie Jest mozliwość wyzerowania licznika w Dp i rozpoczęcia liczenia od nowa? Tak sie składa ze ide do wojska 2 sierpnia i jest niemozliwoscią zebym był na bierząco z wypitymi piwkami, a mało mozliwe jest zebym sobie gdzies te piwa zapisywał. Wiec mam pytanie czy jest mozliwe wyzerowanie licznika i prowadzenie go od np 1 wrzesnia 2007 bez ponownego rejestrowania na innym loginie
pewnie dlatego, że przy wprowadzaniu opcji wyboru kraju w DP był to stan faktyczny. po referendum uniezależniającym Montenegro od Serbii ja nie skojarzyłem by to poprawić, ale i nikt się nie pokwapił do tej pory by mi to zgłosić i tak zostało. teraz poprawiłem.
Od około dwóch tygodni chyba jakaś zmiana jest w opcji "kolejne piwo takie samo". Jest mniejszy panel - m.in. nie można zmienic godziny. Efekt - przynajmniej u mnie - jest taki, że wszystkie kolejne piwa mam przypisane do godziny 00.00 niezależnie od tego, o której wpisałem pierwsze z serii. Zauważyłem to dopiero dzisiaj i sporo czasu mi zabrało przypomnienie sobie i poprawienie wpisów od 14.09, gdy tylko korzystałem z opcji "kolejne...". Czy to coś przejściowego? Czy ktoś też ma taki problem?
Comment