Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sandacz
Wyświetlenie odpowiedzi
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziCzy jest jakaś rozsądna możliwość wpisania do DP piwa z nieistniejącego polskiego browaru?Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziCzy jest jakaś rozsądna możliwość wpisania do DP piwa z nieistniejącego polskiego browaru?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJak na razie nie ma takiej możliwości. Spożywanie przeterminowanych piw odbywa się na własną odpowiedzialność a i tym samym jest równoznaczne z godzeniem się na niemożność wklepania ich do DP
Ale w sumie to szkoda, że nie ma opcji wpisania piwa 'z ręki' (tak jak zagranicznego).Last edited by JAckson; 2008-02-11, 07:54.MM961
4:-)
Comment
-
-
Zagranicznego też czasami nie da się dopisać - przykład pszenicznego Okocimia
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJak na razie nie ma takiej możliwości. Spożywanie przeterminowanych piw odbywa się na własną odpowiedzialność a i tym samym jest równoznaczne z godzeniem się na niemożność wklepania ich do DP
PS. Na razieLast edited by Bombadil13; 2008-02-12, 20:06.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziA tam... ART nie bądź taki i uruchom na tydzień tego Juranda. Podopisujemy sobie i będzie po krzyku.
PS. Na razieMM961
4:-)
Comment
-
-
żeby nie robić zbędnego zamieszania, proponowałbym dawać możliwość wpisania piw z nieczynnych browarów pod koniec roku (bo co jakiś czas znajdzie się ktoś z jakimś piwem z piwnicy)
można by zrobić tak: założyć temat "prośba o czasowe włączenie browaru", gdzie użytkownicy zgłaszaliby browary, z których coś wypili, a nie mogą wpisać, bo browar jest usunięty; ART pod koniec roku daje w owym temacie info, że od tego i tego przez tyle i tyle dni będzie można je sobie powpisywać
i załatwione: ART nie będzie musiał grzebać co chwile w skryptach, a statystyki nie zostaną zakłamane
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedziżeby nie robić zbędnego zamieszania, proponowałbym dawać możliwość wpisania piw z nieczynnych browarów pod koniec roku (bo co jakiś czas znajdzie się ktoś z jakimś piwem z piwnicy)
można by zrobić tak: założyć temat "prośba o czasowe włączenie browaru", gdzie użytkownicy zgłaszaliby browary, z których coś wypili, a nie mogą wpisać, bo browar jest usunięty; ART pod koniec roku daje w owym temacie info, że od tego i tego przez tyle i tyle dni będzie można je sobie powpisywać
i załatwione: ART nie będzie musiał grzebać co chwile w skryptach, a statystyki nie zostaną zakłamane
Comment
-
-
A nie prościej po prostu dać możliwość ręcznego wpisu dowolnego piwa z dowolnego kraju? Umieścić na końcu listy krajów jako "dowolny" i już. Albo / oraz na końcu listy polskich browarów.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZagranicznego też czasami nie da się dopisać - przykład pszenicznego Okocimia
Comment
-
Comment