Jakieś komentarze się pojawiają nad Formularzem po próbie dodania?
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
A tak swoją drogą, to tytułowa wersja DP nadal jest przejściowa ?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
zejściowa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tibor_Ferenczy Wyświetlenie odpowiedziNie. Na razie nie mogę dodać tylko tego piwa (koreb, żywe niefiltrowane). Pozostałe które piłem i piję dodają się bezproblemowo.
Teraz udało mi się je dodać, więc problemu już nie ma.
Pozdro.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nynek Wyświetlenie odpowiedziU mnie dziennik wyświetla godzinę do tyłu.
U góry masz opcje (symbol klucza) - tam ustawiasz czas GMT+1 i dodatkowo czas letni (+1).
U mnie też było pokićkane z czasem, aż ustawiłem go sobie w w/w sposób. Domyślne wykrywanie czasu nie chciało u mnie zadziałać.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojciech_jeglinski Wyświetlenie odpowiedziwitam
mam taki problem z DP, zniknęła u mnie data rozpoczęcia dziennika i nie mogę teraz sprawdzić jakie mam średnie spożycie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Mam taki problem, w dzienniku od dłuższego czasu wyświetla mi się taki komunikat:
UWAGA! Obecnie nieco chaotyczna wersja przejściowa DP
Jest też inny: za sumę wydaną na piwo w ciągu ostatnich 5 lat mógłbym sobie kupić fajny samochód. Chyba coś tu nie gra.
Comment
-
-
Żą najpierw posprzątaj w swojej skrzynce mailowej, potem maziaj palcem po kurzu zalegającym na dzienniku piwnym- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment