Jest w tym ukryty sens ma się rozumieć. Np gdyby Adminowi zachciało się wprowadzić opcjonalnie takie oto statystyki bardziej widoczne niż obecnie, to jakby to wyglądało gdyby taki VanPurRZ wklepyał same kropki?
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
Last edited by ART; 2010-03-02, 22:16.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziAle przeciez i tak nie widzę w statystykach z jakich browarów zagranicznych piłem piwo????
(...)?
Comment
-
-
O ja niemądry chłopak z prowincji )) rzeczywiście. Po prostu zafiksowałem się na wersji dziennika sprzed lat kilku"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Jak nie wiedzisz?
Musisz wejść w statystyce w kraje i po kliknięciu nazwy kraju sortuje browarami. Pomijając fakt, że w statystykach globalnych jest chaos kompletnych, swoje masz podane.
Btw., dzięki, uświadomiłem sobie, że piłem kiedyś Skalaka i Weizena z Flensburga.
Edyta: refleks szachisty.Last edited by zgroza; 2010-03-02, 22:23.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
To tylko uwaga jedna końcowa - trzeba wprowadzić jeden standard wpisywanie nazw browarów bo inaczej jak napisał zgroza w statystykach globalnych będzie bajzel jak w bazach danych TP"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
-
Czeskie uaktualnianie zawisło na razie na włosku i Jurandofil mnie chyba skreślił- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
To jeszcze jedno pytanie o zmiany. Czy rzeczywiście nie ma już podziału na browary duże, średnie, małe i restauracyjne, a zastąpił go jedynie podział na komercyjne i domowe?
Dla mnie szkoda, bo wiedza z jakich browarów spożywałem/liśmy piwo była ciekawa."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Weź Ty chłopie pozaglądaj w ten dziennik porządnie. Nie było żadnych zmian.Last edited by ART; 2010-03-03, 10:48.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ktoś był u mnie wczoraj i zabrał moja ostatnią komórkę mózgową i teraz biedny krasnal w mojej głowie nie ma się czym bawić"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziKtoś był u mnie wczoraj i zabrał moja ostatnią komórkę mózgową i teraz biedny krasnal w mojej głowie nie ma się czym bawićMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziBo za dużo kombinujesz z piwami. Jakbyś pił tylko vanpura, to byś nie miał problemu z wpisami do DP."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziSzprotkocson do puszkiMM961
4:-)
Comment
-
Comment