Po 10 litrach chyba każdy wolałby raz kliknąć niż przez pół godziny próbować 20 razy trafić w enter.
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT Wyświetlenie odpowiedziCoś się stało dziwnego i u mnie dziennik sumuje tylko piwa ogółem, litry ogółem oraz wydatki ogółem. Nic innego nie liczy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzipowinno być ok.
Comment
-
-
Czym różni się karczma od restauracji? Czym się sugerować ?
Jest jakiś wyznacznik, który pozwala prawidłowo zakwalifikować dany lokal gastronomiczny do którejś z tych grup - może np. brak obrusów ?
Czy może mam traktować karczmę jako polski odpowiednik słowa pub?
Proszę o merytoryczne odpowiedzi.
Comment
-
-
Za PWN: "karczma, austeria, oberża, zajazd, gospoda, gościniec, budynek, zwykle przy uczęszczanych traktach, miejsce wyszynku, spotkań ludności oraz dom zajezdny dla podróżnych".
Czyli karczmy mamy w osobnych budynkach, zwykle przy drodze. I wtedy nawet jak są obrusy, pełna obsługa kelnerska to liczymy to jako karczmę a nie restaurację - tak ja to rozumięJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Łatwiej jest, gdy lokal w nazwie ma Karczma
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT Wyświetlenie odpowiedziCoś się stało dziwnego i u mnie dziennik sumuje tylko piwa ogółem, litry ogółem oraz wydatki ogółem. Nic innego nie liczy.
Mam w dzienniku wyzerowaną datę rozpoczęcia, a więc i ilość dni = 0.
Comment
-
-
poprawione- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No ale to już chyba nie jest wersja przejściowa, co?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo ale to już chyba nie jest wersja przejściowa, co?Last edited by ART; 2010-11-18, 23:36.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Nie wiem czy to wina moich ustawień (chociaż nic ostatnio nie zmieniałem), ale w DP gdy wpisywałem np. nazwę browaru zagranicznego wyskakiwała mi lista podpowiedzi w kolejności alfabetycznej. Teraz wyskakuje mi lista, ale według kolejności ostatnich wpisów. Podobnie z wartościami w okienkach "godzina", "cena". Proszę o interwencjęLast edited by Promil03; 2010-11-29, 20:17.
Comment
-
-
Mam to samo. Nie byłoby to takie złe gdyby to było segregowane wg. ilości wpisów, ale tak to chaos o zuo
Comment
-
-
Sorrka, pretensje zgłaszajcie do zespołu twórczego Firefoxa.Last edited by ART; 2010-11-29, 21:13.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment