Widzę że mi nie odpuszczasz. Artezan w Natolinie nie istnieje od ponad pół roku i stąd nie można dodać pozostałych po nim piw do DP. Nie zawsze daje się odzwierciedlić odpowiednio wszystkich życiowych przypadków w uproszczonym systemie informatycznym.
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
Last edited by ART; 2015-11-23, 19:38.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Piwo zostało zgłaszane w marcu tego roku i dodane do bazy. Tu nie da się dodać, ale nieistniejącego od lat portera z Żywca co rusz ktoś dodaje w niewłaściwym miejscu, choć prostota działania w tym wypadku nie wykracza poza kliknięcie jednego przycisku w panelu.Last edited by e-prezes; 2015-11-23, 19:56.
Comment
-
-
To nie są analogiczne przypadki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ale co szkodzi zamknięciu wątku (i przeniesieniu postów ewidentnie dotyczących cieszyńskiego portera), w którym osoby posiadające jeszcze to piwo do degustacji można policzyć na palcach jednej ręki (a niechby nawet 2). Z czego więcej jak połowa i tak nie napisze słowa w tym wątku.
Jestem ciekaw czy w plebiscycie piwa za rok 2015 z zamkniętego browaru piwa będą brały udział?! Skoro przeniosłeś browar i piwa w niebyt to nie powinny brać udziału! Bądź konsekwentny.
Comment
-
-
Ja o gruszkach, Ty o jabłkach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziCzy browar Setka jest w dzienniku piwnym bo nie mogę znaleźć?Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika metalsrem Wyświetlenie odpowiedziSetka jest kontraktowa, warzy w Browarze Jana i w Wąsoszu."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
tak sobie pomyślałem, że ciekawa by była opcja wpisywania lokalu w którym się piło. Zdaje sobie sprawe z trudności aktualizacji w przypadku listy rozwijanej dlatego myślę jedynie o wpisywaniu z palca w dodatkowym oknie."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Czy ktoś jeszcze korzysta z wersji 'stacjonarnej' dziennika piwnego (oprócz mnie)? W wersji mobilnej zegar automatycznie uwzględnia zmianę czasu z zimowego na letni (i na odwrót), czy naprawdę w wersji stacjonarnej nie da się tego zrobić? Admin, pobudka, czas letni obowiązuje już niemalże od 2 miesięcy, najwyższy czas zmienić ustawienia.
Comment
-
-
poprawione, dziękuję za zgłoszenie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Przecież jest od lat.Last edited by Pendragon; 2016-05-24, 08:54.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment