Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
W browarze Staropolskim brakuje piwa Kmicic Pils.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
U mnie nie działa jedynie wyświetlanie: litry dziennie, cały czas jest na zero a 16 piw w tym roku wypiłem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83no właśnie mogła by być opcja inne przy nazwie piwa i miejsce na wpisanie nazwy - tak jak było z browarami zagranicznymi w poprzednim dziennikuLast edited by Shlangbaum; 2006-01-13, 11:10.
Comment
-
-
Zmiany bardzo dobre! Chociaż ja nigdy nie narzekałem, lubiłem zawsze wpisywać te wszystkie rubryczki nawet gdy po jakimś czasie niewypełniania miałem po 20-30 pozycji do dodania. Ale bardzo dobrym pomysłem jest to wybieranie piw z listy ale również jestem za dodaniem pola do ręcznego wpisywania. Bardzo dobry jest też podział na zagraniczne z wyborem kraju i domowe. Teraz czekam na powrót statystyk. Już nawet mi się sniło że coś się stało i statystyki od początku szlag trafił To był straszny sen-widać już w dziennikową paranoje popadłem całkowicie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalbardzo dobrym pomysłem jest to wybieranie piw z listy ale również jestem za dodaniem pola do ręcznego wpisywania
Comment
-
-
a zmieniałeś sobie coś w ustawieniach swojego DP?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyChciałem z rana uzupełnić dziennik i niespodzianka:
Browar Jagiełło - brak Powerów (jasnego i ciemnego), co prawda to te same piwa pod inną nazwą (eks 14,2%) ale jednak. Damy radę to dopisać ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment