To gdzie mam wpisać Portera z Warszawy?
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotTo gdzie mam wpisać Portera z Warszawy?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
część sumarycznych statystyk jest błędnie wyliczanych. będzie do poprawki z innymi sprawami.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Starałem się śledzić ten wątek, ale zawsze mogłem to przeoczyć:
gdy dodaje kolejne piwo takie samo wyskakuje przy nim godz. 00.00"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
w formularzu czy już po wysłaniu formularza - na liście?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
na liście, w formularzu jak się nie myle to w ogóle nie ma godziny"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLTTo znowu ja, wiem że jestem upierdliwy, ale zgłaszam, iż średnią wydatków dziennie też coś źle liczy. U mnie się nie zgadza.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13A ja mam chyba skopane "wydatki ogółem" coś te cyferki sa za duże A co dopiero będzie na koniec roku
Cos mi sie wydaję, że to nie tylko mój problem, ale także większości forumowiczów.
ART zrób coś z tym, Ty wszystko możesz!Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyStarałem się śledzić ten wątek, ale zawsze mogłem to przeoczyć:
gdy dodaje kolejne piwo takie samo wyskakuje przy nim godz. 00.00Last edited by cyborg_marcel; 2006-01-19, 09:20.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPrzykład 1: piwo z C.K. raz jest, raz nie ma.
co do pozostałych przykładów to wydawało mi sie że jasno sie wyraziłem, że akutalizację listy można by robić przy okazji listy piw do konkurusu piwnego a nie co miesiąc; chodzi mi o to żeby odpadły piwa nieprodukowane ponad rok, a nie sezonowo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelArzy> trzeba w ustawieniach sobie zaznaczyć, że chcesz godzinę - mi się godzina wyświetlała, a potem jak odhaczyłam, to każde piwo, które wpisuję ma domyślnie godzinę 00:00 (Jakby wszyscy pili piwo tylko o północy, to by ciekawie na świecie było... )
aha, mam zaznaczone, ze chcę aby kolejne piwo wskakiwało po 45 minutach"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzymam zaznaczoną godzinę i godzina wyskakuje na formularzu, zeruje się w przypadku dodawania tych samych piw z tzw. automatu
aha, mam zaznaczone, ze chcę aby kolejne piwo wskakiwało po 45 minutachCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment