Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTnie zakumałem wcześniejszego dżołkaLast edited by Bombadil13; 2006-02-01, 22:23.Poszukuję
Comment
-
-
witam,
Martwi mnie trochę opcja "Kolejne piwo takie samo"...
Kiedyś było tak, że jak się zaznaczyło tę opcję, to wyświetlał się taki sam cały formularz do wypełnienia, tylko czas był późniejszy o 45 min i miał zaznaczone takie samo piwo...
Teraz ten formularz jest o wiele krótszy i nie ma możliwości dodania godziny spożycia - wygląda jakby system dodawał kolejne piwo w tym samym czasie... bo nie widać go jako kolejne na liście piw
Ja wiem, że mieliśmy sie nie czepiać, ale ile jeszcze bedzie ta chaotyczna wersja, bez możliwości sprawdzenia statystyk i całej reszty...proszę ja chcę już normalną wersję...PROSZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ.. . OKI?
Pozdrawiampiwny_kubuś
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwny_kubuswitam,
Martwi mnie trochę opcja "Kolejne piwo takie samo"...
Kiedyś było tak, że jak się zaznaczyło tę opcję, to wyświetlał się taki sam cały formularz do wypełnienia, tylko czas był późniejszy o 45 min i miał zaznaczone takie samo piwo...
Teraz ten formularz jest o wiele krótszy i nie ma możliwości dodania godziny spożycia - wygląda jakby system dodawał kolejne piwo w tym samym czasie... bo nie widać go jako kolejne na liście piw
Ja wiem, że mieliśmy sie nie czepiać, ale ile jeszcze bedzie ta chaotyczna wersja, bez możliwości sprawdzenia statystyk i całej reszty...proszę ja chcę już normalną wersję...PROSZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ.. . OKI?
Pozdrawiam
link do ustawień DP znajduje się na podstawowej stronie DP - http://www.browar.biz/forum/usercp7.php - obecnie w kolumnie po prawej stronie
tam wybierzesz jakie rubryki Ciebie w DP interesują (łącznie ze wspomnianą godziną spożycia piwa, a także wyborem jaki skok czasowy automatycznie stosować przy wyborze opcji "kolejne piwo takie samo", etc)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąNie wiem, czy da się to jakoś rozwiązać, ale jest pewien zgrzyt
Można wybrać sobie z listy Ciechana niepasteryzowanego, po czym zaznaczyć poniżej, że piwo jest pasteryzowane. I dziennik to łyka, żaden brodacz nie wyskakuje!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNie mogę w dalszym ciągu po wbiciu browaru krajowego,wbić piwa.Mam w dalszym ciągu nieaktywne.Być może to ja mam problem z kompem,gdyż był zawirusowany.Nie mogę też wbijać mordek,ani nie są aktywne linki,wielkość liter etc.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
ARcie(T)
http://www.browar.biz/forum/usercp7.php tutaj jest piw wypitych ogółem jest 31
a tu http://www.browar.biz/forum/member.php?u=15037 Wypitych piw: 9
pogubiłem się, może czegoś nie kumam?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZychuARcie(T)
http://www.browar.biz/forum/usercp7.php tutaj jest piw wypitych ogółem jest 31
a tu http://www.browar.biz/forum/member.php?u=15037 Wypitych piw: 9
pogubiłem się, może czegoś nie kumam?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLTWłaściwie wszystko jest już ok w statystykach. Gdy liczy średnią wydatków, spożycia są rozbieżności rzędu jednej setnej. Żle zaokragla?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLTJeszcze coś znalazłem. Gdy przeglądam dokonane wpisy to okazuje się, że nie ma haczyka w polu zakupione za granicą. Edytowanie wpisu też nie pomaga.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment