Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
-
Dobrze myślałem że już ktoś miał podobne pomysły
W zasadzie chodzi nam o to samo , z tym że ja bardziej myślałem o DP. Korzyści z takiego oznaczania byłby jednak różne, więc temat pozostaje nadal aktualny.
Skoro jednak Art złożył już jakieś deklaracje w tej sprawie , to pozostaje nam cierpliwie czekać
Comment
-
-
Tak tylko informując
U mnie w dzieniku brakuje 135 piw
i nie są to tylko zagraniczne i domowe.
Znaczy się w dzininiku są tylko, w części statystyk są nie ujęte.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika juzesU mnie w dzieniku brakuje 135 piw
Oj musisz zastanowić się nad swoim życiemPoszukuję
Comment
-
-
przejrzalem posta, i chyba nikt nie takiego problemu z DP jak ja, mianowicie od wprowadzenie prowizorycznych statystyk wyzerowało mi kilka danych : rozpoczęcie, dni, piwa dziennie, litry dziennie i wydatki dziennie
co czynicMemento Mori
Comment
-
-
ART ! Jestem pod wrazeniem
Dziennik wyglada wspaniale, wreszcie widze jak namieszalem swoim spozyciem BOSSa w statystykach
Twoje5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LatarnikART ! Jestem pod wrazeniem
Dziennik wyglada wspanialeLast edited by Bombadil13; 2006-06-28, 07:37.Poszukuję
Comment
-
-
inna sprawą jest rzetelność wprowadzanych danych - wychodzi na to że jakieś 30 osób wklepało masę Tyskiego jako piwo niepasteryzowane- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Falsmileprzejrzalem posta, i chyba nikt nie takiego problemu z DP jak ja, mianowicie od wprowadzenie prowizorycznych statystyk wyzerowało mi kilka danych : rozpoczęcie, dni, piwa dziennie, litry dziennie i wydatki dziennie
co czynic
statystyki po 2006.01.11:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ale to chyba jeszcze nie jest ostateczna wersja??
bo jak coś mam pare błedówLast edited by Sokół83; 2006-06-28, 08:40.
Comment
-
-
błędy zawsze można zgłaszać, przecież się nie obrażę - najwyżej odpiszę że tak ma być- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
W moich statystykach dwa razy pojawia się browar Zamkowy. Na 6 i 8 miejscu. W każdym przypadku po rozwinięciu, w szczegółach są inne dane. Wygląda na to że obie pozycje powinny byc uwzględnione sumarycznie a z niewiadomych powodów są rozbite na dwie części.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyW moich statystykach dwa razy pojawia się browar Zamkowy. Na 6 i 8 miejscu. W każdym przypadku po rozwinięciu, w szczegółach są inne dane. Wygląda na to że obie pozycje powinny byc uwzględnione sumarycznie a z niewiadomych powodów są rozbite na dwie części.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment