Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak
Wyświetlenie odpowiedzi
Dokąd zmierza Browar.biz ?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Admirador Wyświetlenie odpowiedziZdecydowana większość osób wchodzi na forum jako goście. Sam też tak robiłem co najmniej dwa lata, zanim zdecydowałem się zarejestrować.
Przed chwilą było zarejestrowani-goście 20:343. Więc aż tak całkiem wiatr po tym forum nie hula
Forum jest mocno oldskulowe, to oczywiste, inne też pewnie już nie będzie. Ale dla wielu wciąż najlepszeOstatnia zmiana dokonana przez Prusak; 2018-05-26, 22:47.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziOdlsku.. co? Jakie jest forum? Bo nie rozumiem.... Nie, to nie jest oczywiste. W ogóle oczywistości w dzisiejszym świecie jest niewiele, a najbardziej bawi, kiedy o oczywistościach mówią zwolennicy ciągłych zmian, dla których nic, kompletnie nic nie powinno być, z ideologicznego automatu, oczywiste.
Forum jest w starym stylu, staroświeckie, klasyczne, tradycyjne. Tak to widzę.
Czy to dobrze czy źle, kwestia gustu. Ja nie mam z tym problemu. Więc ten fragment o "zwolennikach ciągłych zmian..." - nie pod ten adres.
Comment
-
-
Duża ilość niezalogowanych wynika z faktu, że strona wylogowuje po jakimś czasie zalogowanego użytkownika. A na pewno część usuerów przegląda forum w formie niezalogowanej, a dopiero jak chce się wypowiedzieć loguje się. Nie ma w tym nic dziwnego. Przyjrzałbym się raczej ilości zalogowanych przez jakiś okres czasu. Ale to też nie oddaje jak wiele osób korzysta z tego forum. Ja na RB mam stary profil i nic tam nie oceniam chyba od lat. Co nie znaczy, że nie korzystam i nie loguje się.
Comment
-
-
B.Biz nie zmierza nigdzie. Stoi w miejscu.Od jakiś 10 lat. Po b. długim namyśle stwierdziłem, że nie wysiadam z tego pociągu, więc też zbytnio nie krytykuję.Przyzwyczaiłem się.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
To może ja dorzucę swoje przemyślenia. Zarejestrowałem się w 2007 roku głównie dla działu "kolekcjonerstwo". Potem pierwsze wymiany, pierwsze giełdy w Żywcu, pierwsze poznane osoby z bbiz i w końcu pierwszy Zlot. Wszystko to było dla mnie nowe, ciekawe, wręcz magiczne. Wyjazdy na drugi koniec Polski, spotkania, zwiedzane browary, itd. Zacząłem opłacać też członkostwo.
Miałem trochę czasu i chęci, więc zaangażowałem się w organizację corocznych spotkań gwiazdkowych, prowadzić dział ze zmianami parametrów i ogólnie udzielać się na forum.
Szybko przekonałem się jednak, że ludziom ciężko dogodzić i po kilku latach straciłem zapał (i to uważam za swoja porażkę).
Potem wszedłem w branżę piwną i zmieniło się dużo. Przede wszystkim notoryczny brak czasu. Choć nadal starałem się uczestniczyć w życiu bbiz, nie chciałem tego robić i być równocześnie kojarzony z pracą w browarze. Dlatego odpuściłem. Potem za względu na brak czasu był pierwszy opuszczony Zlot, pierwsze odpuszczone Dni Porterowe itd
Ze smutkiem przeczytałem, że nie odbywają się już plebiscyty na Piwo Roku, a teraz może zabraknąć Zlotu, choć nie wiem czy mógłbym pojechać. Na szczęście z wieloma użytkownikami widzę się często na festiwalach i eventach (pozdrawiam Warszawę, Wrocław, Trójmiasto ) dlateo nie straciłem do końca kontaktu z Wami.
Ktoś napisał, że "Starej Gwardii" jest tutaj dobrze. Pewnie tak, ale co będzie jak przestaną się odbywać Zloty? Co dalej? Wielu z nas niestety już nie ma i cieszą się dobrym piwem w raju. To nieuniknione
Wielu z nas pracuje w branży w wielu browarach, wielu jest blogerami i siedzi w branży. Każdy jest pewnie wdzięczny bbiz, Gosi i Arturowi, ale życie toczy się dalej.
O funkcjonalności strony głównej i innych "wadach" bbiz się nie wypowiadam bo tak było zawsze i chyba taki urok bbiz.
Pozdrawiam wszystkich ze Starej Gwardii i pamiętajcie, że u mnie zawsze macie kufelek gratis
PS. Sorry, za chaotyczny post, ale piję właśnie portera z Żywca i tak mnie na wspominki wzięło
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziPS. Sorry, za chaotyczny post, ale piję właśnie portera z Żywca i tak mnie na wspominki wzięło
PS. ale w ramach wspominek wspominałem portera EB.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2018-05-29, 21:19.
Comment
-
-
Jak wspominać to tylko takimi
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theaterMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Ja się nie zmieniam, bb też się nie zmienia. Jak w domu.
Comment
-
Comment