Ale po oczach daje jakąś tapetę piwną można by na stronkę nałożyć.
Dokąd zmierza Browar.biz ?
Collapse
X
-
Dżizas już myślałem ze strona mi się nie w pełni ładuje przez 2 dni ale kumpel potwierdził że ma tak samo
Jakaś porażka. Wygląda jakby ktoś pousuwał stare artykuły na głównej i.... nic więcej. Pozostałe pola mają te same gabaryty w pikselach a tam gdzie są usunięte grafiki ziejące bielą puste pola.
Jeśli nie przybędzie żaden kontent to może to co zostało powiększyć (choć pewnie by to słabo wyglądało bo grafiki pewnie sprzed kilkunastu lat i mają kiepską rozdzielczość) albo dać jakiś wypełniacz/background o już jakiejś bardziej współczesnej rozdzielczości.
Rozumiem ze to jakiś moment przejściowy ???Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Kolego Prezes Ty to autentycznie wiesz jak prawdę powiedzieć!
...no i jedziemy dalej... a tak z 5 latComment
-
Aż takim optymistą nie jestem... Kiedyś jak po weekendzie bez netu wracało się do b.biz to nie sposób było przejrzeć tyle było treści. Teraz nie licząc wpisów z nowymi piwami (które jak wiadomo nie niosą żadnej treści) jest kilka postów dziennie. Gdzie te wielogodzinne tyrady i przerzucanie się argumentami?! Podobnie z ilością userów. Jak zajrzysz w wątek Rekord widać ile było wcześniej zalogowanych w stosunku do gości. A goście robią owszem ruch, ale treści nie przybywa. No chyba, że kołysankowych.
Reasumując wchodzisz i patrzysz jak do domu z dzieciństwa, tylko poza znaną fasadą jakoś niewiele przypomina ten gwar z młodości.Comment
-
Pięknie Prezes to ujałeś. Aż mi łezka po nogawce poleciała a to nie wstydPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku👍 1Comment
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
Comment