Eeeee, kiedy będzie akcja z koszulkami? Hę?
Dokąd zmierza Browar.biz ?
Collapse
X
-
Comment
-
Wiem, ale wydaje mi się, że dodatkowo towarzyszy temu proces swoistego spowolnienia jeśli chodzi o bbizowiczów.
Poza tym, kiedyś, gdy nie zajrzałem przez dwa dni na forum, było pełno nowych wątków i wpisów, teraz zdarza się tak, że raptem kilka.
Nie to, żebym postulował jakąś gorączkową aktywność, to są tylko obserwacje.Comment
-
Javox, na to nie patrz. Wątek 'Zmarli...' jest praktycznie uzupełniany max. 5 minut po zgodnie delikwenta.
Zawsze mnie to zastanawiało.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Comment
-
Strasznie biało i bardzo pusto jest na stronie głównej, można by czymś te wolne pola pouzupełniać ?Comment
Related Topics
Collapse
-
Nowy browar restauracyjny w centrum Bukaresztu, założony w 2022 roku.
Z głównego dworca kolejowego można dojechać bezpośrednio trolejbusem linii 55.
Wielkopowierzchniowy lokal wygląda jak zaanektowany salon meblowy lub galeria sztuki.
Wewnątrz hipsterstwo ciężko gatunkowe,...-
Channel: Rumunia
-
-
Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!
Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano...-
Channel: Anglia
-
-
Witam serdecznie wszystkich piwowarów.
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
-
Channel: Czechy
-
-
Cześć, mam pytanie odnośnie butelek do piwa.
Obejrzałem ostatnio Kopyra i wspomniał w nim o cenie butelek.
Dla mnie jest to kosmos, tzn. cena.
Proszę mi wytłumaczyć, w jaki sposób zaopatrują się browary w butelki. Rozumiem, że składają zamówienie do huty i ta dostarcza...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment