Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2005 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2005 - Komentarze i uwagi
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Czy w formularzu muszą dla każdej opcji być wszystkie browary.
Nawet jeśli nie ma on piw z danej kategorii, to i tak jest w liście i trzeba się więcej naprzewijać (niby wiem, na co będę głosował, ale np. piw słodowo-karmelowych jest kilka, więc większość informacji jest zbytecznych).bla bla bla
-
-
muszą. aby dosadniej było widać któe browary nie warzą jakich gatunków i że są tych browarów dziesiątki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No i wypełniłem, szkoda że teraz 6 tygodni na wyniki będę czekać Oczywiście narzekam tylko, żeby zagaić Mi nie przeszkadza tak jak Kalifatowi długa lista wszystkich browarów. Szczerze mówiąc, to nawet krótka się wydaje w porównaniu z tymi listami piw do weryfikacji - rozeszło się to wszystko po stylach piwa.
Comment
-
-
Dlaczego Miodowe z Brovarii i Miodowe z Ciechanowa są w różnych kategoriach?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
bo z tego co wiem miodowe z Ciechanowa jest jako gotowy pils doprawiane miodem, a Brovariowe miodowe warzone z użyciem miodu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zuluCzy piwo "Ciemniak" z Krajana to to samo co "Ciemne" ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
jest aromatyzowanym, co prawda też karmelkiem, ale...
to po prostu kwestia umowna.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ale czy jego "aromatyczność" jest ważniejszym elementem niż niskoalholowość i skłąd chcrakterystyczne właśnie dla napojów słodowych? Wiem że piwa które można przyporządkować do dwóch lub więcej kategorii sprawiają problemy (ja na przykład chętniej bym widział mocnego Fratra w piwach mocnych), ale moim zdaniem tutaj wybór jest prostszy. No ale Twoja wola.
Comment
-
-
Proszę mieć na uwadze fakt iż:
- lista zawiera piwa dostępne na rynku w 2005r.
Jeśli więc nie był dostępny, to czy może zostać piwem roku?
Comment
-
Comment