O kurka, to wszystko w trzy dni Jestem pod wrażeniem, w sumie rozrzut terytorialny niezły
E tam tylko 1500 km. Jeszcze dziś boli mnie tylnia część ciała Ale postanowiliśmy, że w przyszłym roku w plebiscycie nie wezmą udziału browary, które są najdalej od Opola np. Amber
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-05-25, 07:18.
Przeglądnąłem sobie (ciut późno) wyniki wcześniejszych plebiscytów i powiem szczerze jest poprawa. Wyrośli nam wielcy faworyci, których co rok ktoś marzy pobić i nic
Szkoda tylko, że tak mało (na te 2000 uprawnionych) osób głosuje. Wyniki mogłyby być ciekawsze
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-06-10, 20:46.
Wczoraj będąc w pijalni piwa z Lwówkiem, otrzymałem folder reklamowy tego browaru, w którym Browar Śląski pośród wielu wyróżnień wymienia I miejsce Książęcego i III Mocnego Dobrego w plebiscycie browarbizowym za 2005 rok.
Powiem krotko,fakt wyszlo nowych piw tzn.etykiet i kapsli i innych gadzetow zwiazanych z piwem,ale nie w szczecinie!!!
W innych miastach byly,ale nie tutaj.Ale Ciesze sie z tego co moglem zdobyc umnie w miescie.Jesdtem zadowolony,chodz malo,ale zawsze cos!
Powiem krotko,fakt wyszlo nowych piw tzn.etykiet i kapsli i innych gadzetow zwiazanych z piwem,ale nie w szczecinie!!!
W innych miastach byly,ale nie tutaj.Ale Ciesze sie z tego co moglem zdobyc umnie w miescie.Jesdtem zadowolony,chodz malo,ale zawsze cos!
Pozdrawiam wszystkich
No skoro jesteśmy pod panowaniem CP, do SZCZECINA wszędzie daleko,to niestety nie dziwota,że z PIWEM u nas ciężko.
Z innej beki,wstępnie analizowałem swój wybór i mam kilka dylematów. Bezapelacyjnie wylatuje Lwówek,bo smakuje już niestety prawie jak jakieś Żywiec,czy Okocim,czy inna Warka czy Tychacz Zastanawiam się nad pewną marką Relakspola,która mi posmakowała.Janów ma na 100% pierwsze miejsce w jednej z kategorii,Zwierzyniec też mi chodzi po głowie,ale cholercia czy Zwierz to Zwierz czy Perła
Zastanawiam się też nad Noteckim z beczki,które piłem w przeciągu ostatniego miecha dwa razy i było jakieś "perfumowane",a wcześniej było smaczniutkie.
Stary Kraków też na bank będzie na pudle.
Comment