Czy Zagłoba został wykluczony z plebiscytu, skoro nie jest jasnym mocnym, ale ma ponad 13% ?
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2005 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseStąd nie powinien znajdować się na liście do głosowania.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dendi23Czy Zagłoba został wykluczony z plebiscytu, skoro nie jest jasnym mocnym, ale ma ponad 13% ?Last edited by Shlangbaum; 2006-03-01, 21:41.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPo pierwsze był dostępny dla części forumowiczów (a dla lajbocków na pewno bardziej niż jakiś Bawar z Krajana ) a po drugie już zagłosowałem na niego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseTo że Cielak może załatwić portera dla LajboCKów nie oznacza dostępności na polskim rynku A głos zawsze można zmienić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizzRozumiem, że jest to warunek zakwalifikowania piwa do konkursu. Stąd moje pytanie - czy przegapiłem premierę okocimskiego portera? W wątku o tym piwie nie ma słowa o tym, aby było dostępne na polskim rynku. Wręcz przeciwnie, o czym świadczy też ostatni post Ergie, jednego ze szczęśliwców, którzy mieli możliwość skosztowania tego portera.
Jeśli więc nie był dostępny, to czy może zostać piwem roku?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumTego portera powinniśmy zostawić ideologicznie - jak wygra to może ruszy to CP.
Comment
-
-
Uważam, że zdecydowanie Porter Okocimski powinien wylecieć na zbity pysk. Skoro browar uznał, że polskie podniebienia są jego niegodne.... Chyba, że poprzemy to rzeczywiście jakąś akcją - petycjąLast edited by Marusia; 2006-03-01, 21:53.
Comment
-
-
Popieram Crizza i TA . To że ktos sobie załatwił/zdobył/ przywiózł itp jakies piwo , nie oznacza że jest ono dostepne na naszym piwnym rynku. Co innego z browarami małymi których piwa są dostępne tylko w pewnych okolicach , a w innych nie. Takie piwa są jednak do kupienia , tyle że nie w całym kraju. Założeniem Konkursu jest chyba ocenianie piw które może kazdy sobie kupić ( przynajmniej teoretycznie).
Comment
-
-
Faktem jest, że Porter Okocimski NIE JEST piwem dostępnym w sprzedaży w Polsce.
Comment
-
-
Nawet jak wszyscy co go pili zagłosują na niego to i tak pewnie nie zmieści się w 3.
A ART i Shlangi mają rację, że jak by zajął jakieś miejsce to może by dotarło do panów z Bokserskiej, że Polacy też pijają portera.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dendi23Czy Zagłoba został wykluczony z plebiscytu, skoro nie jest jasnym mocnym, ale ma ponad 13% ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaUważam, że zdecydowanie Porter Okocimski powinien wylecieć na zbity pysk. Skoro browar uznał, że polskie podniebienia są jego niegodne.... Chyba, że poprzemy to rzeczywiście jakąś akcją - petycją- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Do panów z Carlsberga może i dotrze , ale jak to odbiora panowie z innych browarów ?
I jak to będzie świadczyło o wartości tego Konkursu , skoro mała grupka szczęśliwców którzy spróbowali tego piwa spowoduje jego ewentualnie wysoka pozycje w rankingu ?
Comment
-
Comment