Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2005 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumTu masz kilka miejsc. Wystarczy kliknąć.
Jak dla mnie po prostu jest bez sensu umieszczanie tego portera na liście, jest to zwykłe rozmydlanie konkursu - ci nieliczni, którzy mieli okazję pić to piwo, mogli dodać głosy innym porterom, a tak w sumie tylko traca głos (proszę o nie porównywanie z wyborami prezydenckimi)
P.S. Nie jestem psem ogrodnika - leżakuje u mnie w piwnicy porter Okocimski pochodzący z wymianki z Cielakiem na porter KrólewskiLast edited by Marusia; 2006-03-01, 22:48.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseJest analogiczna o tyle, że niewielkie grono osób mogło go zdegustować, a wszyscy pozostali nie mieli szans kupic go w sklepie. Czyż nie?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseJest analogiczna o tyle, że niewielkie grono osób mogło go zdegustować, a wszyscy pozostali nie mieli szans kupic go w sklepie. Czyż nie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTak? gdzie można kupić? PrzyjadęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A nie bierzecie pod uwage , że w ten sposób robicie krzywdę tym browarom które starają się zaspokajać gusta piwoszy w naszym kraju ? Porter z browaru X ma przegrać z kims kto nie pamięta o naszym rynku ? Tyle krzyczycie wszędzie o popieraniu polskich małych browarów , o małej ofercie piw w sklepach , a teraz zachwycacie sie czymś co jest dostepne tylko za "wielką wodą"? Krytykujecie koncerny , a teraz chwalicie ich za to że sprzedaja piwo za ocean ? Mówicie że może nawet dostać dyplom . Pytam za co ? Za to że uważa że nikt w kraju nie zasługuje na takie piwo ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfireA nie bierzecie pod uwage , że w ten sposób robicie krzywdę tym browarom które starają się zaspokajać gusta piwoszy w naszym kraju ? Porter z browaru X ma przegrać z kims kto nie pamięta o naszym rynku ? Tyle krzyczycie wszędzie o popieraniu polskich małych browarów , o małej ofercie piw w sklepach , a teraz zachwycacie sie czymś co jest dostepne tylko za "wielką wodą"? Krytykujecie koncerny , a teraz chwalicie ich za to że sprzedaja piwo za ocean ? Mówicie że może nawet dostać dyplom . Pytam za co ? Za to że uważa że nikt w kraju nie zasługuje na takie piwo ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Art, ja to Cię w ogóle podziwiam, bo ja bym dawno tupnęła nogą i powiedziała, że tak postanowiłam i już Kompletnie się nie zgadzam z tym porterem na liście, ale skoro nie zamierzasz zmieniać zdania, to może pora zakończyć tę dyskusję.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfireA nie bierzecie pod uwage , że w ten sposób robicie krzywdę tym browarom które starają się zaspokajać gusta piwoszy w naszym kraju ? Porter z browaru X ma przegrać z kims kto nie pamięta o naszym rynku ? Tyle krzyczycie wszędzie o popieraniu polskich małych browarów , o małej ofercie piw w sklepach , a teraz zachwycacie sie czymś co jest dostepne tylko za "wielką wodą"? Krytykujecie koncerny , a teraz chwalicie ich za to że sprzedaja piwo za ocean ? Mówicie że może nawet dostać dyplom . Pytam za co ? Za to że uważa że nikt w kraju nie zasługuje na takie piwo ?
A poza tym - skoro tak niedostępny jest, to nie rozumiem obaw, że pokona inne bardziej dostępne. No bo niby jak?
Chwalę koncern nie za sprzedaż piwa za ocean, a za fakt wyprodukowania prawdziwie genialnego piwa. Widać - jak koncern chce to potrafi.Last edited by adam16; 2006-03-01, 23:17.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Poprzez wymianę z tymi którzy mają dostęp. Zresztą ja staram się nie dawać wytchnienia Okocimowi i bombarduję ich w tej sprawie. Może jak bedzie takich więcej to w końcu się złamią? W końcu jest nas trochę na browarze więc większa ilosć poczty z końcówką biz może zrobi wrażenie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTtakiej formy dostępności akurat nie uważam za oficjalną i gdyby wymiana była jedynym możliwym sposobem na zdobycie portera okocimskiego - nie znalazłby się na liście. piwo to jednak wg mojej wiedzy było dostępne w ubiegłym roku w oficjalnej dystrybucji, (choć szkoda że nie w Polsce) i dlatego pozostanie na liście.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment