Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2005 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Mętne ewentualnie niefilter
Tak mówimy na najlepsze piwo dostępne na Pomorzu.
A kolejny raz nie ma go w plebiscycie!!! :-(
Mimo iż w lokalach występuje m. in. pod nazwą 'Żywe' niefiltrowane, nie jest to samo piwo,
kiedys nazywało się też 'Red' niefiltrowany, mniejsza o nazwę. W każdym razie żądam :-) dodania tego piwa do plebiscytu w imieniu własnym i innych jego wielbicieli.
Comment
-
-
a ma jakies znane parametry?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTa ma jakies znane parametry?
Ma takie same parametry co "Red" filtrowany.
Comment
-
-
Zagłosowałam
W sumie wiele się w moich wyborach nie zmieniło od zeszłego roku.... Trzy piwa z Ciechanowa dostały u mnie punkty, z porterów niezmiennie króluje łódzki, z lagerów pierwsze miejsce, sentymentalnie, znów dostał Bartek...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNie uważasz, że jest zbyt alkoholowy ?
Comment
-
-
z opóźnieniem dodane, to amberowe niefitrowane - szkoda że nie udało mi się ustalić konkretnej nazwy (ekhrm, udało się właśnie w tym momencie ).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
aha, no i to już ostatnie dni z możliwością zagłosowania...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
U mnie chyba żadnych zaskoczeń, jak co roku Czarnków, Janów, Ciechanów, porter łódzki. Dalsza kolejność też przewidywalna. Nuda panieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
gdzieś tam jest.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment