Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Plebiscyt Browar.biz - Piwo roku 2005 - Komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehousez nieznanych mi przyczyn jako piwo specjalne a nie ciemne
Comment
-
-
w ciemnych umieściłem same lagery- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
jesteś dzisiaj jakiś zabojowy ale dobra, zaraz Cię pokłócę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
nie znalazłem na liście.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jarek191a co z królewskim z browarów warszawskich.
nie znalazłem na liście.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
no i po Plebiscycie...
dziękuję wszystkim za uczestnictwo w głosowaniu i za pomoc przed jego uruchomieniem
niedługo wyniki, dyplomy, ochy i achy
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wyniki ciekawe. Wyraźne zwycięstwa amberowskiego Koźlaka i ciechanowskiego Miodowego. W kategorii I do walki oprócz Lwówka i Czarnkowa włączył się Ciechan, w porterach wygrała Łódź. Mocne wejścia miały nowości tj. górny Frater i Heban z Juranda. Generalnie moi faworyci znajdowali się zwykle na podium.
Zdrowie organizatorówBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
A ja żałuję, że Ci co zagłosowali na pale ale ze Starego Krakowa nie zagłosowali na Smoczą Głowę - wtedy drugie miejsce byłoby czymś więcej niż ex-equo. Ale i tak dobrze, że udało się tu wskoczyć browarowi, którego piwa leją tylko w 10 lokalach w RP i w sprzedaży butelkowej w czasie trwania plebiscytu nie było
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA ja żałuję, że Ci co zagłosowali na pale ale ze Starego Krakowa nie zagłosowali na Smoczą Głowę - wtedy drugie miejsce byłoby czymś więcej niż ex-equo. Ale i tak dobrze, że udało się tu wskoczyć browarowi, którego piwa leją tylko w 10 lokalach w RP i w sprzedaży butelkowej w czasie trwania plebiscytu nie byłoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Wracając do dawnej dyskusji , zastanawiam się czy 114 osób które oddały swój głos na Okocimskiego Portera miały okazje go pić . Jesli tak to porównując osiągnięty wynik do wyników innych piw ( oddanych głosów ) wynika że wcale nie jest on taki niedostępny na naszym rynku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfireWracając do dawnej dyskusji , zastanawiam się czy 114 osób które oddały swój głos na Okocimskiego Portera miały okazje go pić . Jesli tak to porównując osiągnięty wynik do wyników innych piw ( oddanych głosów ) wynika że wcale nie jest on taki niedostępny na naszym rynkuLast edited by crizz; 2006-04-20, 08:41.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiI ciekawe czy aby na pewno piły go w zeszłym roku a nie na krakowskiej giełdzie na przykład?
Comment
-
Comment